Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobásBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás
Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás
48 500 000 Ft
951 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás
Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás
48,5 M Ft
951 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 951 3263
ReferensErdély Andrea
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás

51 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Angyalföldön - Felújított, panorámás téglalakás eladó a Róbert Károly körúton - Airbnb-nek, befektetésnek kiváló - Alacsony rezsivel!

Eladó a 13. kerület közkedvelt részén, nagyszerű lokációval rendelkező, harmadik emeleti 51 nm-es, teljes felújításon átesett modern stílusú lakás.

A délnyugati fekvésű, világos ingatlant 2019-ben teljes körűen felújították, új nyílászárók (ajtók, ablakok) kerültek beépítésre, az összes hideg burkolat és melegburkolat is megújult, a villanyvezetékek és a vízvezetékek cseréje is megtörtént, ezáltal aki megvásárolja ezekre már nem kell költenie.

A társasház téglaépítésű, körfolyosós, polgári stílusú, rendezett valamint karbantartott. A lakóközösség összetartó, továbbá számos lakás albérletként, vagy Airbnb-ként üzemel. A ház tulajdonviszonyai rendezettek, a következő öt évben a külső homlokzat teljes felújítása is meg fog történni, a belső udvar és a folyosók felújítása már megvalósult.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően, mind a Városliget, a Margitsziget, a belváros és szinte a város bármely pontja könnyedén elérhető. Tömegközlekedések közül az 1-es villamos a 14-es villamos, a 3-as metró, a 105-ös, a 30-as ,a 32-es, a 20-as valamint az éjszakai autóbuszok is 5 perces sétatávolságra elérhetőek. Így egyetemistáknak, munkába járó fiataloknak, és Magyarországra érkező turistáknak is egyaránt megfelelő.

A közelben a közlekedési csomópontokon kívül, számos üzlet, bolt, étterem, szolárium, dohánybolt, pékség, posta és orvosi rendelő is megtalálható.

Összességében, aki olyan lakást keres, ahonnan bármi gyorsan elérhető, nem kell az ingatlanra költeni, teljesen felújított, alacsony rezsivel rendelkezik, modern stílusú, csak beköltözni, vagy kiadni, illetve Airbnb-ként üzemeltetni kell, akkor annak kiváló választás és befektetés.

Ráadás képp a mellette lévő, szintén teljes körűn felújított lakás is megvásárolható kedvező áron.

Ha a hirdetés és az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is.

48500000 Ft

Referencia szám: M225416

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023