Budapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobás
39 500 000 Ft
840,4 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobás
39,5 M Ft
840,4 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2839
ReferensFarkas Péterné
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Újlipótváros, 2 szobás

47 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XIII. Kerületben, Újlipótvárosban eladásra kínálom ezt a 47nm-es, 1 emeleti, 2 szobás, csendes, világos, Keleti tájolású, jó állapotú-részben felújított tégla építésű lakást. A 4 emeletes, folyamatosan karbantartott társasház lépcsőháza tiszta, rendezett. Saját tároló helyiség tartozik az ingatlanhoz. Igény esetén a bútorok megegyezés tárgyát képezik. A környék infrastruktúrája kiváló!

Műszaki állapot:
A lakás jó állapotú, amely részben műszakilag és esztétikailag is felújított. Az ingatlanban a nyílászárók alul műanyagra lettek kicserélve, de a felső ablakok az eredetiek maradtak a jobb szellőzés érdekében. A helyiségek burkolata laminált parkettás, a fürdőszobában pedig járólap van. Közös költség: 12.000 Ft, amely tartalmazza a takarítást, szemétszállítást, a házbiztosítást és az összes szokásos dolgot egyaránt. Vízóra van, -1db. Fűtése konvektoros, melynek havi díja kb.6.000,- Ft. Ezen felül az összes rezsiköltség mérőórák alapján fizetendő, de a lakás méretéhez képest nagyon kedvezőek. 

Környék:
A környéket a remek közlekedés és a kitűnő ellátottság jellemzi minden tekintetben. A társasház közvetlen közelében pékség, nemzeti dohánybolt, közért, bank-ATM, étterem, cukrászda, óvoda, iskola stb., vagyis minden megtalálható, ami a mindennapi élethez, ügyek intézéséhez szükséges lehet.

Közlekedés:
A közlekedésben fontos szempont, hogy a busz, a villamos és a metró is könnyedén megközelíthető, így a város bármely pontja maximum 10-20 perc alatt elérhető. Mivel éjjel-nappal van tömegközlekedés a közelben, így a nap bármely időszakában nagyon gyorsan haza lehet jutni.

Parkolás:
Fizetős parkolási lehetőség az utcában. (Lakcím bejelentése után 2.000,- Ft/év.)
Az utcában lehetőség van elektromos autó töltésére. 

Ajánlás:
Az ingatlan kiválóan alkalmas értékmegőrző és inflációt kivédő befektetésnek, de a lakás hangulatát és kialakítását tekintve egy csodálatos otthon lehetőségét is nyújtja.

Finanszírozás:
Az ingatlan készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitellehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt, díjmentes ügyintézéssel egybekötve.M125230

  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019