Eladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobásEladó lakás Budapest, 4+2 szobás
Eladó lakás Budapest, 4+2 szobás
260 000 000 Ft
1,7 M Ft/m2
  • 64 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Budapest, 4+2 szobás
Eladó lakás Budapest, 4+2 szobás
260 M Ft
1,7 M Ft/m2
  • 64 fotó
  • Térkép
+36 20 745 6639
ReferensRiczik András
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 4+2 szobás

157 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XIII. kerületben a Jászai Mari tér közelében, 157 nm-es, 4+2 szobás, felújított ingatlan eladó.

 

A lakás azon kevesek egyike, mely eredeti állapotban megmaradt, és mint egykori főuri rezidencia mutatja be a századforduló pompáját. Jelenlegi tulajdonosa teljes körűen felújította szigorúan szem előtt tartva, hogy minden menthető része az eredetivel azonos módon legyen megújítva. Az embernek olyan érzése támad, mintha egy kastély termeiben sétálna, mindezt a belváros közepén. Aki ezt a felbecsülhetetlen eszmei értékű ingatlant tulajdonolhatja, kivételes helyzetben érezheti magát.
Korábbi tulajdonosai között volt báró, és színházigazgató is.

 

 

Az ingatlan 156 nm-es, és tartozik hozzá egy (a házban egyedüliként) egy 6 nm-es erkély is. A lakás egy 30 nm-es hallból (előszoba), egy 6 nm-es konyhából, egy 6 nm-es fürdőszobából, továbbá egy 33 nm-es jelenleg tárgyalóként funkcionáló szobából, egy 31 nm-es dolgozószobából, végezetül egy 54 nm-es szalonból áll. Ebben a szalonban volt régen kialakítva egy kamarazenekarnak helyet adó rész (itt a stukkók is a zenével kapcsolatos motívumokat rejtenek).

A egész lakásban a stukkók restaurátor által felújítottak, a faipari részek, falburkolatok, ablakok, ajtók mind farestaurátor keze munkáját dicsérik. Ennek ellenére az egész lakásban ki lett cserélve az elektromos hálózat, még a mennyezeti csillároknál is.

A tölgyfa parketta vadiúj, a klasszikus stílusben lerakott és a legjobb pácokkal (Bona) kezelt burkolat, mely a fürdőszobát leszámítva az egész lakást borítják.

A fürdőszoba, melyben wc, zuhanyzó került kialakításra Valentino csempével burkoltak.

Az ingatlan biztonságát a fizikai és technikai védelem kettőse az alábbiakban biztosítja: Paradox, távolról is irányítható riasztórendszer, kivonulószolgálat, kamerarendszer, páncélajtó, rács (bejárati ajtó, gangra nyíló ablakok).

A fő szobákban található négy kályha, melyek sajnálatos módon nem az eredetileg itt lévők, viszont sikerült a tulajdonosnak mind stílusban, mind állapotban is tökéletsen megfelelő 150 éves műkincs kályhákat beszerelni, melyek mind elő vannak készítve áram betáplálással, és csupán fűtőszál beszerelés kérdése, hogy akár használatba is lehet állítani őket.
Jelenlegi tulajdonosa kímélte őket, és a fűtést (mivel a gázcsöveket teljesen visszabontatta a műemléki miliő, és a falak védelme érdekében, bár a gázóra megmaradt a lakásban) csúcstechnikás elektromos Noirot radiátorokkal oldotta meg. A melegvizet szintén, árammal működő tartály biztosítja.

A lakásban a csodálatos kristálycsillárok a Kolarz osztrák lámpagyártól érkeztek, a beépített lámpák pedig a Flos spanyol lámpagyár termékei.

A lakás árába bele tartozik természetesen a 4 műemlék kályha, a csillárok, lámpák, a lakásillatosító rendszer, a karnisok és függönyök, riasztó, kamerarendsze, valamint a tükrökr is. Ezek közül külön érdekesség egy a szalonban lévő, mely egyidős a lakással, és ugyanúgy restaurálva lett a benne található festménnyel együtt, mind a falburkolatok.

A lakásban található szintén nagy értékű bútorok tárgyalás alapját képezhetik.


Igény esetén az ingatlanhoz a tulajdonos eladja a háznak a kapualjában található pár nm-es üzletetét is, mely most is ki van adva. A bevételből nagyjából a lakást nulla költségűvé lehet tenni.
 

 

 

Az ingatlan cégtulajdonban van.

 

Irányár: 260 M Ft + Áfa

 

  • elektromos
  • lift van
  • Épület szint: 4. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020