Budapesti, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti, Angyalföld, 2+1 szobás
Budapesti, Angyalföld, 2+1 szobás
58 900 000 Ft
829,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti, Angyalföld, 2+1 szobás
Budapesti, Angyalföld, 2+1 szobás
58,9 M Ft
829,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 316 7011
ReferensHompok Tamás
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti, Angyalföld, 2+1 szobás

71 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A XIII. kerület egyik legkedveltebb lakóparkjában lehet az Öné egy I. emeleti, 71 nm-es, 2+1 félszobás, erkélyes ingatlan, 2007-ben épült társasházban.

 

Az épület állapota kifogástalan, a közvetlen környezetre, a zárt belső parkra és a játszótér gondozására is nagy hangsúlyt fektetnek. A homlokzat, a felületkezelések, az erkélyek, az üvegfelületek igényes kivitelezési munkáról árulkodnak, így napjainkban is teljes joggal nevezhetjük újszerűnek a vasbeton vázszerkezetű házat. A belső terek rendezettek, tiszták, a lakóközösség láthatóan vigyáz a közös tulajdonú illetőségekre. A biztonság a kamerarendszernek és a zárható lépcsőháznak köszönhetően garantált.

 

Az I. emeletre lifttel, vagy a lépcsőházon keresztül jutunk fel. A bejárati ajtón belépve egy amerikai konyhás nappaliba érkezünk, amiből kiléphetünk a 7 nm-es erkélyre. Minden helyiség tágas, jól használható, a méretek garantálják a könnyed és egyszerű berendezést. A jelenlegi tulajdonos két apró átalakítása, a konyha kibővítése és a gardrób leválasztása tökéletesítette a tervasztalon is jól kitalált beosztást. A keleti tájolásnak köszönhetően elegendő fény jut a szobákba, az erkélyen napozni is tudunk néhány órát. Alattunk egy zárt játszótér és park színesíti a kilátást, és teszi zölddé a mindennapokat.

A teremgarázsban opcionálisan egy parkolóhely is megvásárolható, melynek ára 4 millió forint.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel, és hitelkonstrukcióban is megvásárolható, ebben az esetben szakértő kolléganőnk készséggel áll rendelkezésére.

 

Műszaki

- házközponti fűtés van egyedi méréssel, minden fogyasztás mérhető

- a rezsiköltség a korszerű technológiának köszönhetően minimális

- a közös költség a szemétdíjjal együtt 28.000 Ft/hó

 

Környék és közlekedés

A környéken több üzlet, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, lakberendezési áruház, éttermek, edzőtermek, benzinkút, gyógyszertár, pékség karnyújtásnyira. Itt található még a József Attila Színház, a Fővárosi Levéltár, és az Országos Rendőr Főkapitányság üvegpalotája is. Az M3-as metró és az 1-es villamos megállója néhány perc alatt elérhető.

 

Ajánljuk

Kifejezetten ajánlom fiatal pároknak, kisgyermekes családoknak, de akár az idősebb korosztálynak is, ha szeretnék, hogy az unokák kényelmesen elférjenek náluk.

 

További információkért, és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 8. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020