Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Csanády utca 4., új építésűBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Csanády utca 4., új építésűBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Csanády utca 4., új építésűBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Csanády utca 4., új építésűBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Csanády utca 4., új építésűBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Csanády utca 4., új építésű
72 000 000 Ft
  • 6 fotó
  • Térkép
72 M Ft
1 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 634 0633
Kis Gábor
Telefonálok

Eladó lakás: Westend Ház

Budapest, XIII. kerület Csanády utca 4.

72 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű
2019.01.átadás

Az eladó lakás leírása

ELKÉSZÜLT a Westend Ház! Új építésű, ERKÉLYES lakás, padló és mennyezet fűtéssel! Beépített KONYHABÚTORRAL, KONYHAGÉPEKKEL, ELEKTROMOS REDŐNNYEL, beépített MENNYEZETI HŰTÉSI RENDSZERREL, fürdőszoba szekrénnyel, néhány lépésre a WestEnd bevásárlóközponttól és a metrómegállótól!

Az épület tartószerkezete monolit pillérvázas vasbeton szerkezet, melynek vázkitöltő falai Porotherm tégla szerkezetből készültek. A lakás elválasztó falak Porotherm 30 AKU-Z hanggátló téglafalak.
Az épület fűtése-hűtése a födémszerkezetbe betonozott felületi hűtési-fűtési rendszerrel lett kialakítva, amely egy intelligens –i-CON típusú- termosztáttal vezérelhető minden lakásban egyedi szabályozással és önálló méréssel. Ezen túl a hidegburkolatok alatt padlófűtéses rendszer került kialakításra. A fűtési rendszer a TÁVHŐ szolgáltatóhoz kapcsolódik, a hűtést pedig a tetőn elhelyezett szárazhűtő biztosítja.
Az épületben 2 db KONE lift került beépítésre, a -1 szintről indulóan. A nagyobb lift teherliftként használva megkönnyíti a beköltözést, pakolást.
A homlokzati műanyag nyílászárók RAL tömítő szalagozás beépítéssel és 3 rétegű üvegezéssel készültek. A homlokzati nyílászárók redőnye elektromos működtetésű (gombos).
A konyhákba beépített konyhabútorok gránitőrleményes mosogatóval, színazonos csapteleppel vannak felszerelve. Beépítésre kerültek az elektromos sütők, főzőlapok és szagelszívók. Mosogatógép csatlakozás minden konyhában biztosított.
A fürdőszobákban beépített mosdópultok és pultra helyezett fehér, szaniter kerámia anyagú mosdókagylók készültek. A fürdőkben és WC-kben elhelyezésre kerültek a gépészeti szerelvények (RAVAK kád csapteleppel, mosdókagyló csapteleppel, konzolos (fali) WC csésze beépített öblítőtartállyal és nyomólappal, fehér szaniter kerámia kézmosó mosdó csapteleppel). A fürdőszobákban törölközőszárítós radiátorok, a mosdókagylók felett beépített világítással rendelkező tükrök kerültek elhelyezésre. Mosógép csatlakozás minden fürdőben biztosított.
A lakásbejárati ajtók fémtokos, acél belső vasalású, kétoldalt lemezelt, 7 biztonsági csappal szerelt biztonsági ajtók, kiemelés gátlóval és biztosítói követelményeknek megfelelően. 30 perces tűzgátlással rendelkeznek.
A fűtés, hűtés és vízfogyasztás mérői a lakásokon kívül kerültek kialakításra a szinteken lévő folyosókon. Az elektromos mérők szintén a folyosón helyezkednek, melyek távleolvasással rendelkeznek.
A lakásokon belül melegburkolat 8mm vastag laminált parketta készült szegélyléccel és kopogó hang elleni szigeteléssel. A hidegburkolatú helyiségekben ragasztott kerámialapok kerültek beépítésre. A teraszok kültéri, fagyálló gres padlóburkolatot kaptak, fagyálló fugázó és rugalmas ragasztó anyagokkal.
A lépcsőházba való bejutást kaputelefon rendszer biztosítja.
A garázsszinteken tárolók és gépkocsi beállók kerültek kialakításra.

  • új építésű
  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 5.
  • Épület szint: 11. emelet
  • erkély: : 5,5 m2

Parkolás

teremgarázs beálló
50db szabad hely
Nincs megadva

hirdetés
Környék bemutatása
© 2019