Budapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobásBudapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobás
Budapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobás
72 990 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobás
Budapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobás
73 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 203 4139
ReferensDroth Marika
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti új építésű eladó lakás, Angyalföldön, Béke tér, 3 szobás

66 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Angyalföld szívében, a Béke tér közelében, kiváló infrastruktúrával rendelkező környezetben, változatos alaprajzú ÚJÉPÍTÉSŰ lakásokat kínálunk, melyből mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, ahol berendezheti otthonát.

8. emeleti, TERASZOS, észak-nyugati és dél-nyugati tájolású, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, összkomfortos, utcára és udvarra néző lakás.
Jó elrendezésű lakás, két hálószobája (13,94 nm és 12,84 nm) kis közlekedőből nyílik és dél-nyugati tájolású, udvarra néző.
Fürdőszoba és egy külön WC kerül kialakításra.
Világos, jó hangulatú otthon varázsolható belőle. Az utca felé néz a 22,11 nm-es erkély.

810. lakás

belső terület: 66,04 nm
terasz: 22,11 nm
hasznos terület: 77,10 nm

A társasház földszint + 9 emeletes, összesen 201 lakás kerül kialakításra.

A teremgarázsban összesen 210 db gépkocsibeálló készül, két szinten: a mélygarázs szintjén és a földszinten. Az elektromos gépkocsik töltésére 30 db beállót alakítanak ki.

Tárolók száma: 128 db

A földszinten 6 db utcafrontos üzlethelyiség épül.


Az Ingatlanfejlesztő az eddig elkészült beruházásaihoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével folytatja a lakások kialakítását.

Nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, ezért olyan lakásokat épít fel innovatív megoldások alkalmazásával, melyek megfelelnek a XXI. századi technikai kihívásoknak és a maximális energia- hatékonyságnak.

A lakásokban szabályozható saját mennyezethűtő – fűtő rendszer lesz kialakítva. A mennyezet hűtő – fűtő rendszer sugárzó rendszer, amely fizikájának köszönhetően a fűtési és hűtési energiát sokkal hatékonyabb módon közvetíti, mint a hagyományos rendszerek (radiátorok, fan-coil-ok). További előnye a rendszernek, hogy nem kell a lakásban radiátorokat elhelyezni (kivétel a fürdőszobai törölközőszárítós radiátor), így ezek nem foglalnak el hasznos teret a lakásból bútorozáskor. A mennyezethűtő – fűtő rendszer levegő hőszivattyús működtetésű.


Közel a belváros, a Lehel tér, WestEnd City Center, Nyugati pályaudvar tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.

A környéken óvoda, iskola, orvosi rendelők, gyógyszertár, bevásárlási-, sportolási lehetőség - minden, ami a kényelmes városi élethez szükséges, karnyújtásnyira megtalálható.


Fizetési ütemezés: szerződéskötéskor 20 % - átadáskor 80% .

Válassza ki lakását 20 % befizetésével és a többit ráér 2022-ben megfizetni!

Tervezett műszaki átadás: 2022 év vége

Aktuális lakáslistáért, további információkért, kérem keressen, akár hétvégén is!

  • összkomfortos
  • geotermikus
  • lift van
  • Épület emelet: 8.
  • terasz

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021