Budapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcsőBudapest, XII. kerület Zólyomi lépcső
Budapest, XII. kerület Zólyomi lépcső
76 800 000 Ft
1,6 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Zólyomi lépcső
Budapest, XII. kerület Zólyomi lépcső
76,8 M Ft
1,6 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 658 7471
ReferensSzarka Pál
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XII. kerület Zólyomi lépcső

48 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

- ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PPRÉMIUM KATEGÓRIÁS LAKÁSOK

- MODERN MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

- PROFESSZIONÁLIS KIVITELEZÉS

- KÖZPONTI, DE MÉGIS NYUGODT, BENSŐSÉGES RÉSZEN

- AZONNAL KÖLTÖZHETŐ

- BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG11 Lakásos, új építésű társasházban kínálok eladásra, 5 db exkluzív, magas minőségben kivitelezett lakást!

A kis forgalmú utca, a környező házak egyedi hangulata és a Budai hegyek kilátása teszi igazán vonzóvá ezeket az ingatlanokat, nem beszélve a ferekvetált MOM közeli elhelyezkedéséről, ami ugyanakkor csendes és nyugodt.Az épület megjelenésénél prioritást élvezett az egyedi minőség és az exkluzivitás.

A Swiss Pearl homlokzati rendszerre innovatív, jelentős energiamegtakarítást biztosít. Ez a burkolórendszer csökkenti a páratartalmat, optimalizálja a szigetelés hatékonyságát és nem utolsó sorban egy különleges megjelenést kínál az épületnek.A lakások belső kialakításánál érezhető a jól átgondolt élhető terek komfortos kialakítása, mely magas műszaki tartalommal párosult!A hűtés – fűtés rendszer, modern, környezetbarát hőszivattyúval működik.Kiváló közlekedési és infrastruktúrális adottságokkal rendelkező lakásokat ajánlom azoknak, akiknek fontos a XII.kerület központi részéhez való közelség, ugyanakkor szeretik a csendes, nyogodt környezetet!Kitűnő lehetőség befektetőknek is!REMÉLEM FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL HÉTVÉGÉN IS!!Szívügyünk az otthonod!Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.Szarka PálGacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

  • összkomfortos
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021