Budapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos útBudapest, XII. kerület Virányos út
Budapest, XII. kerület Virányos út
198 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Virányos út
Budapest, XII. kerület Virányos út
198 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9211
ReferensKaralyos Réka
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XII. kerület Virányos út

184 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

12. kerületi lakás:


Budapest, 12. kerület  a város budai oldalának középső, főképp hegyvidéki területein fekszik. Jelentős részeit erdő borítja. Az erdővel borított területek manapság sokak kedvelt kirándulóhelyévé váltak. A kerület egyik legkedveltebb kirándulóhelye a Normafa, amely a városban egyedülálló természeti érték, a Budai Tájvédelmi Körzet része. A kerület elhelyezkedésének köszönhetően számos diplomáciai képviseletnek is helyet ad.

A lakás a magas presztízsű Virányos úton helyezkedik el. A lakás a házban a legnagyobb a maga 184 nm-vel, a teljes tetőteret elfoglalja, illetve délkeleti fele belső kétszintes. A lakás lépcsőn vagy személylifttel is megközelíthető. A lift gyakorlatilag a lakás előszobájába érkezik, attól páncélozott, több ponton záródó, tűz- és betörésbiztos bejárati ajtó választja el. Továbbá tartozik az ingatlanhoz egy kétállásos, de a gyakorlatban három autó befogadására is alkalmas 43 nm-es garázs is.

A lakásba beérve egy 67 nm-es egy légterű, többfunkciós helyiségben találhatjuk magunkat, amely az előtért, lépcsőtér, konyha, étkező és nappali így egyben.
Továbbá alsó szinten található: még 2 szoba, fürdőszoba, szauna, terasz.
Felső szint: galéria, szoba, fürdőszoba, gardrób.

A hosszanti délkeleti fronthoz csatlakozik a 13 nm-es fedett terasz, ahonnan szép kilátás nyílik a környező kertekre és a budai hegyekre, ahol egy pohár prosecco mellett kikapcsolódhatunk egy fárasztó munkanap után. A lakás hangulatát egy működő kandalló is emeli.

Leendő Otthona: kiváló elhelyezkedésű, tökéletes közlekedés, tágas terek, minőségi kivitelezés, világos, napfényes. Egy igazi hangulatos és egyedi Otthon lehet az Ön számára!

Bővebb tájékoztatásért és időpont egyeztetés miatt nyugodtan hívjon bizalommal!

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020