Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
249 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
249 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 30 377 1300
ReferensNagy Zsuzsanna
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

210 m2alapterület
5szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XII. kerületi elegáns, stílusos 210 nm-es reprezentatív luxuslakás eladó a Sashegyen!

AZ INGATLAN HELYSZÍNE:

Madárcsicsergős idill, biztonságos környék, szép lakókörnyezet, mindez mindössze 3 percnyire a MOM Parktól. A környék már beépített, így az ott élők nyugalmát nem zavarja folyamatos építkezések zaja.

AZ ÉPÜLET:

A négylakásos társasház 2001-ben épült, azóta folyamatosan karbantartják. Automata kertkapun át, fűtött autólejáró vezet a mélygarázsba. Onnan új panoráma lifttel jutunk fel az emeleti szintekre. Szintek száma: kettő. A gyalogos bejárat, azaz a ház főbejárata biztonsági ajtóval felszerelt.

A KERT:

Ősfás, dísznövényekkel beültetett közös kert, mely a kertész és a gondnok által karbantartott, locsolórendszerrel ellátott.

A LAKÁS:

A ház teljes első emeleti szintjét helyezkedik el.

Az előszoba tágas és harmonikusan illeszkedik, mintegy „hangulatilag felvezet” a 62 nm-es világos, körbenapozott nappali látványára, melynél a minőségi burkolatokon van a hangsúly. A márvány és gránit összjátéka adja a reprezentatív méretű és stílusú nappali alaphangulatát. A lakás ezen része kiválóan alkalmas vendégek fogadására is. A nappali szerves folytatása a 24 nm-es télikert és a 13 nm-es fedett terasz. A konyha zárt, minőségi gépekkel és egyedi bútorral felszerelt. Mellette kamra is található.
Az előszobából vendégmosdó és egy infraszaunával is ellátott zuhanyozós fürdőszoba nyílik. A lakás másik egységében található a 4 tágas hálószoba (dolgozó, hobbyszoba, gardrób stb.) és egy nagyméretű kádas fürdőszoba.

TECHNIKAI JELLEMZŐK:

Fűtés: a hideg burkolattal ellátott helyiségekben padlófűtés is van a radiátorok mellett. A lakás riasztóval és biztonsági ajtóval ellátott. Extra: szennyesledobó, mely a mélygarázsban található tárolóba juttatja el a mosnivalókat. Ott található a mosó- és szárítógép is.

KINEK AJÁNLOM AZ INGATLANT?

Élénk társasági életet élőknek, művészeknek, üzletembereknek, diplomatáknak, nagycsaládosoknak … mindenkinek aki szereti a zöldövezeti budai feelinget.

AZ INGATLAN ÁRA:

Az ingatlan eladási ára: 249 M. Ft.
+19 millió forintért megvásárolható a kétállásos mélygarázs és a tároló, valamint a teljes berendezés (olasz design bútorok, egyedileg készített beépített bútorok, minőségi világítótestek stb.)

Kizárólag megfelelő anyagi háttérrel rendelkező Ügyfelek érdeklődését várom!

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a kellemes helyen fekvő luxuslakást, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • erkély
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020