Budapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakásBudapest eladó új építésű lakás
Budapest eladó új építésű lakás
353 692 500 Ft
2,4 M Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest eladó új építésű lakás
Budapest eladó új építésű lakás
353,7 M Ft
2,4 M Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 758 7867
ReferensMedgyesi Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó új építésű lakás

146 m2alapterület
5szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budapest, XII. kerületének klasszikus városrészében – Kútvölgy – található az ingatlan, ami kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedéssel rendelkezik, ugyanakkor hegyvidéki zöldövezetekre jellemző hangulatot és nyugalmat áraszt. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes, 4 lakásos társasház 2020. III. negyedévére készül el.  A házban 1 db 4 személyes lift kerül beépítésre. A épület monolit vasbeton lemezzel, vasbeton pillérváz, vasbeton merevítő falakkal, vasbeton födém rendszerrel épült. Lépcsők és a liftakna falai szintén monolit vasbeton szerkezetűek.
A projekt befektetői olyan épületegyüttes létrehozását tűzték ki célul, ahol a leendő tulajdonosok egyszerre élvezhetik a városközeli hegyvidék nyugalmát és a felsőkategóriás életstílust. Ezek a minden igényt kielégítő lakások kényelmet, nyugalmat, biztonságot kínálnak.
A kitűnő lokációval rendelkező, lendületes, ám letisztult homlokzatú épület a legfrissebb építészeti trendek alapján került megtervezésre. A hátsó, csendes kert felé megnyitott épülettömb modern dizájnjával, egyéni igényekre szabható lakás-enteriőrjével és praktikus, ám stílusos élettereivel ideális választás a budai belső kerületekben lakást kereső vásárlóknak

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 148,11 nm-es, újépítésű, luxus minőségű, belső kétszintes PENTHAUS lakás, mely 4 szobás, duplakomforttal ellátott, mindkét szinten terasszal rendelkező lakás, mely a fekvésének köszönhetően világos, napsütötte.
A lakáson belüli nyílászárók belsőépítészeti terv alapján kerülnek kialakításra. A lakóterekben a meleg burkolatok természetes faanyagúak, a vizes helyiségek hidegburkolata csúszásmentes greslap anyagúak lesznek.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 148,11 nm + 110 terasz
Első szint:
- Szoba:: 15,58 nm
- Szoba: 14,65 nm
- Szoba: 15,15 nm
- Fürdő: 9,54 nm
- Fürdő:: 5,63 nm
- Gardrób:: 7,63 nm
Második szint:
- Nappali: 36,96 nm
- Konyha és étkező: 19,65 nm
- terasz: 73,95 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG
Az épületek hőenergia igényét és a meleg vízellátást levegős hőszivattyús rendszerrel biztosítják, a fűtő és hűtő felületek a mennyezetben, valamint a nappaliban oldalfali fan-coil kerül kialakításra. A lakások hűtése, fűtése távoli indítással interneten keresztül is lehetséges lesz. A lakások alapfűtésének vezérléséről a központi felügyeleti rendszer gondoskodik.
Szellőzés: A társasházba lakásonként egyedi, hővisszanyerővel és szűrőkkel felszerelt mesterséges szellőztető berendezést terveztek. A friss levegő bevezetés a homlokzaton keresztül fog történni, a használt levegő pedig tetősík felett távozik majd.

BIZTONSÁGTECHNIKA:
Az épületet videó-kaputelefonnal és kamerarendszerrel lesz ellátva, ezen felül a lakásokban egyedi riasztórendszer kerül beépítésre.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik 1 db saját tároló. (Ennek ára nincs benne a vételárba)

PARKOLÁS:
A lakáshoz 2 db gépkocsi beálló tartozik, de a ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.  A környék nem fizető övezet. ( A beállók ára nincs benne a vételárba)

Irányár: 353,69 MFt
A Gépkocsi beálló és a tároló ára : 20 MFt
Összesen: 372,69 MFtAmennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020