Budapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi útBudapest, XII. kerület Mártonhegyi út
Budapest, XII. kerület Mártonhegyi út
55 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest, XII. kerület Mártonhegyi út
Budapest, XII. kerület Mártonhegyi út
55 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 256 0497
ReferensMolnár Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XII. kerület Mártonhegyi út

46 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Mártonhegyen eladó egy nagy erkélyes, kivételes és páratlan 180 fokos panorámával rendelkező, nagyon jó állapotú, igényes és modern kialakítású, 2. emeleti lakás.
A lakásban teljes körűen megtörtént a víz-villany és a gázvezetékek cseréje. A vezetékek a falban és a padlózatban vannak elvezetve. A burkolatok ízlésesek, harmonikusak és szép állapotúak. Rengeteg praktikus beépített bútor segíti a holmik pakolását, rendszerezését úgy, hogy élhető levegős térrel rendelkezik a lakás.
A fűtésről és a melegvíz-ellátásról zárt égésterű cirkó berendezés gondoskodik.
Hő és hangszigetelt modern nyílászárók valamint biztonsági bejárati ajtó van felszerelve.
A nappali-étkezőből nyílik a nagy 6 m2-es terasz, ahonnan a panorámás kilátásban gyönyörködhetünk, és természetesen az erkély tavasztól őszig a lakás életterét is növeli.
Az esti kivilágított panorámát és a tűzijátékot is páholyból nézheti!
A lakás DK tájolású, rendkívül világos, és intim, mivel semmilyen környező házból, lakásból nincs belátási lehetőség!
A fürdő és a WC egy helyiségben található.
A lakáshoz tartozik egy pincei tároló és egy udvari autóbeálló is.
A vételár részét képezik a beépített szekrények valamint a beépített gépesített konyhabútor, a klíma berendezés, és az erkélyen felszerelt árnyékoló is.
A ház karbantartott, rendezett, és tiszta, a lépcsőházban a nyílászárókat szintén modern hő- és hangszigetelt nyílászárókra cserélték. A lakóközösség nagyon jó, magukra és környezetükre igényes emberekből áll. A közös költség tartalmazza a kertkarbantartást is, amely parkos, zöld növényzettel teli.
Érd.: Molnár Zsolt +36 (30) 256-0497
VÁROM HÍVÁSÁT AKÁR HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS, - A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN SZEREPLŐ ÖSSZES INGATLANNAL KAPCSOLATBAN ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE.

Referencia szám: LK480253

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019