Budapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó térBudapest, XII. kerület Királyhágó tér
Budapest, XII. kerület Királyhágó tér
49 500 000 Ft
811,5 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
Budapest, XII. kerület Királyhágó tér
Budapest, XII. kerület Királyhágó tér
49,5 M Ft
811,5 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
ReferensDodici Quartiere Kft.
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XII. kerület Királyhágó tér

61 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN!

Eladásra kínálunk a XII. kerület egyik kedvelt részén, egy 61nm-es, 1+2félszobás, étkezős, csendes, erkélyes lakást. Egy jó állapotú, kevés lakásos társasház 2. emeletén helyezkedik el. Csak a két félszoba néz az Alkotás utca felé, a konyha, a nappali és az erkély egy csendes zöld belső kertre néznek. Pár éve az ingatlan teljes körű felújításon esett át, amikor is a gáz meg lett szüntetve, így elektromos fűtőtestek kerültek beszerelésre, melyek kedvező rezsi mellett fűtik be az egész lakást a hidegebb időszakokban. Kétfrontos tájolásának köszönhetően, egész nap világos a lakás. Tartozik hozzá még egy teljesen száraz pincerész is, körülbelül 5nm. A ház telkén található egy parkoló, ahová a közös képviselettel való egyeztetés után lehet helyet igényelni.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, vagy további kérdése merülne fel a lakással kapcsolatban, várom megtisztelő hívását.


  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2019