Eladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobásEladó, Budapest, 3 szobás
Eladó, Budapest, 3 szobás
67 900 000 Ft
984,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 3 szobás
Eladó, Budapest, 3 szobás
67,9 M Ft
984,1 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 635 5545
ReferensMilovanovic Aleks
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 3 szobás

69 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A XII. kerületben, Németvölgyben, az Ugocsa utcában negyedik emeleti, két hálós, JÓ állapotú lakás eladó.

Az ingatlan teljeskörűen felújításra került néhány éve, amely a villany-, víz- és gáz-vezetékeket is érintette, ezen felül a külső nyílászárók ki lettek cseréve, a belsők pedig egyedi módon lettek helyre állítva. A fűtés rendszert kombikazán biztosítja, de beszerelésre került egy légkondicionáló berendezés is.

A lakásba belépve egy tágas konyha étkezőbe érkezünk, amely a nappali közösségi tér funkcióját is remekül lelátja, ebből nyílik a két szoba, illetve a fürdő is. A kamra átalakításával egy második zuhanyzósfürdő is kialakításra került, egy család igényeit és kényelmét maximálisan kiszolgálja. A ház az 1900 évek elején épült, szépen karbantartott a külső és a belső homlokzata, az udvar és a körfolyosók is kiváló állapotban vannak. A lakás a ház negyedik egyben zárószintjén található, ami azért jó, mert a felettünk lévő tetőtér felé bővüléssel, az ingatlan alapterülete akár 120 nm-re is növelhető.

A környék infrastruktúrája és közösségi közlekedése kiváló, nem csak teljes Buda, de a pesti oldal is rendkívül könnyen megközelíthető innen, akár átszállás nélkül is. Egy villamosmegállóra van a Déli-pályaudvar, sétatávolságban a MOM Park, vagy a böszörményi úti termelői piac is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021