Eladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás BudapestEladó 2+1 szobás lakás Budapest
Eladó 2+1 szobás lakás Budapest
74 990 000 Ft
961,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás lakás Budapest
Eladó 2+1 szobás lakás Budapest
75 M Ft
961,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 361 0101
ReferensTóth Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 2+1 szobás lakás Budapest

78 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest 12. kerületében, a TRENCSÉNYI UTCÁBAN, CSODÁLATOS ZÖLD KÖRNYEZETBEN ELADÓ 3 SZOBÁS, 1. EMELETI, ERKÉLYES, NAPFÉNYES LAKÁS!

AZ ÉPÜLETRŐL: Az ingatlan egy 8 lakásos, hetvenes években épült házban található, amely az utcaszinttől lejjebb található, erdős-ligetes környezetben.
A házat kert veszi körül, amelyet a gyerekek és felnőttek egyaránt kihasználhatnak, akárcsak a ház közös használatú napozóteraszát, ahonnan a Parlamenttől a budai hegyekig körpanoráma tárul elénk, innen szoktuk nézni az augusztus 20-i tűzijátékot is.

A LAKÁSRÓL: A ház magasföldszintjén található, három oldalról kert veszi körbe. A lakást az előző tulajdonos a 2000-es évek elején felújította, jó állapotban tartottuk, egy festés után akár költözhető vagy kiadható.

A nagyszoba és ebből nyíló hálószoba keleti fekvésű, hosszában egy erkély húzódik előttük, amely a kertre néz, hajnalban hangoskodó madarakkal és este neszező sünökkel, mókusokkal. Akár kertkapcsolat is kialakítható a 10 négyzetméteres teraszon keresztül, ahonnan lombhullástól Pasarétre néző panoráma is tárul elénk.

A másik szoba , szintén a kertre nyíló ablakokkal. Az előszobában és ebben a szobában nagy méretű beépített szekrény található.

A konyha kiszolgálja egy nagyobb család igényeit is és a kamra is megfelelő nagyságú.

A lakásban cirkófűtés van, a gázszámla kb. 14 ezer forint éves átalányban. Távfelügyelet rendszerbe bekötött riasztó szolgálja a védelmet.
Az ablakokon redőny van, ezeknek és a fás környezetnek hála a nagy melegekben is nagyon jó a klíma a lakásban.
A lakáshoz tartozik egy külön pince és több közös tároló helyiség ( bicikliknek, szánkóknak, stb ).

INFRASTRUKTÚRA: a háztól 200 méterre található a Fogaskerekű Orgonás megállója, ezzel öt perc alatt a Szilágyi Erzsébet fasorban vagyunk, illetve nyolc perces sétára van a 21-es és 212-es busz megállója, amivel 15 perc a Széll Kálmán tér. Gyalog 5 perc a Szent János Kórház, amely súlyponti kórház lesz hamarosan.
Parkolni ingyenesen az utcán lehet.

VÁROM SZÍVES HÍVÁSÁT BÁRMIKOR! JÖJJÖN NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: félemelet
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019