Eladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, BudapestEladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, Budapest
Eladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, Budapest
189 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, Budapest
Eladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, Budapest
189 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 505 7400
ReferensFróna Rita
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2+2 szobás lakás, Mártonhegyen, Budapest

136 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Mártonhegyen, gyönyörű környezetben, 2400 m2-es nagy kertben, 1934-ben épült, 4 lakásos villaház tetőtéri szintje eladó.

A teljesen önálló, második emeleti lakás alapterülete: netto 136 m2 és a csodálatos 28 m2 terasz. Nappali-konyha-étkező, közlekedő + 3 hálószoba, fürdőszoba, gardrób, dupla terasz alakítható ki a jelenlegi tervek szerint. A hirdetésben szereplő 136 nm, a 190 cm feletti részt tartalmazza. A bruttó négyzetméter kb. 160 nm.

A kialakítandó lakás ablakai, fűtése, a közművek már mind be vannak építve, így a falak elrendezése és a fürdőszoba, WC és gardrób kialakítása ami nagyobb munka. Amit vállal a tulajdonos, a belső elrendezés saját ízlésre alakítása, a belső desing a vevő kérése alapján kerül szintén kialakításra. A moderntől a klasszikus stílusig bármit bele lehet álmodni ebbe a különleges tetőtérbe.

A négy éve teljes körűen felújított ház, illetve kívül felújított lakás belső felújítása befejezésre vár. A teljes befejezést az építész tulajdonos, a vevője igénye szerint végzi el, teljesen felújítva adja át a lakást, aminek a költségét az irányár már tartalmazza! Szerződéskötés után körülbelül két hónap kivitelezési idő várható.

Természetesen, ha valaki szeretné maga kialakítani, úgy annak sincs akadálya, akkor az átalakítás költsége lejön a vételárból.

A teraszokról az egész város és a környező vidék fantasztikus panorámája csodálható a nap 24 órájában.
A tetőszinti lakás telekkönyvileg rendezett, tehermentes, minden közműcsatlakozás önálló mérőórával rendelkezik.

A kert közös tulajdon, így mindenki használhatja. Közös költség nem terheli a havi rezsiköltséget. Garázs külön megállapodás alapján bérelhető, vagy vásárolható.

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021