Eladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobás
Eladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobás
104 800 000 Ft
961,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobás
Eladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobás
104,8 M Ft
961,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 915 6090
ReferensRajna Tamás
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Kissvábhegyen, 3+1 szobás

109 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kissvábhegy alján, kiváló állapotú házban, kertkapcsolatos, felújított luxuslakás eladó. A lakáshoz egy teremgarázsban beállóhely is bérelhető.
A közelben eladó egy 45 nm üzlethelyiség is, ami szintén kertkapcsolatos (M102470)
A lakás leírása :
A 17 lakásos, modern, felfogású ház nem tölti be a teljes telket: kert zöldellik a lakóház mögötti belső udvarban.
Az ingatlan az utcai bejárattól fél szinttel magasabban, utcafront és belsőudvar által határolt területen helyezkedik el. A lakásba belépve a klasszikus polgári enteriőr azaz hall-étkező -kandalló ritmusa érzékelhető. Az automata öntözőrendszerrel kialakított belső kertet a néhány lépcsőfokkal lejjebb elhelyezkedő napfényes nappalin és erkélyen keresztül közelíthető meg. A hallból nyílik a belső kert felé kialakított konyha valamint az alsó szinti szoba és fürdőszoba. Továbbá az utca irányába a nagy tágas zuhanyzós, kádas megoldással és háztartási szekrénnyel kialakított napfényes fürdőszoba valamint a két hálószoba található. A lakáshoz tartozik 2m2 tároló a társasház alagsori helyiségeiben. A lakóhely fűtésrendszere házközponti fűtéses, önálló víz és elektromos mérőórával rendelkezik. A régi konyha, fürdőszoba, válaszfalak, kül- és beltéri nyílászárók, burkolatok helyére újak kerültek valamint teljes körű elektromos, gépészeti felújításon esett át az ingatlan.
A lakás a mai modern polgári enteriőrök elvárásaihoz igazítva finom, ízléses hangulatban és magas minőségben került felújításra. Közízlésnek megfelelő, kortárs lakóterének minden helyiségén, egy időben jelennek meg a nemes anyagok használata mellett, az elegáns részletek kidolgozottsága.
Ez egy szobrászati megoldás ahol tölgy, selyem szürke, sárgaréz színek, decens anyagok és az egyszerűség összekapcsolása új formát teremt a modern élethez. Az eredeti lakótér radiátorai, rézkilincsei felújításukat követően az új lakásban is meghatározó szerepet kaptak.
Kiváló lehetőség, kérem, hívjon akár a hétvégén is!
Hivatkozási szám: M107256


Érdeklődni: Rajna Tamás +36 20 915 6090

Referencia szám: M107256

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: földszint
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019