Eladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, BudapestEladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, Budapest
Eladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, Budapest
46 000 000 Ft
807 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, Budapest
Eladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, Budapest
46 M Ft
807 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás, Németvölgyben, Budapest

57 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerület Németvölgy városrészében található. A közeli MOM létesítmények (pláza, uszoda, fitnesz) minden bevásárlási, szórakozási és sportolási igényt teljes mértékben kiszolgálnak. A bevásárlóközpontban, a nívós üzletek és mozi mellett, a kerület legjobb éttermei, kávézói és cukrászdái várják. A Győri út elején található a Csörsz utcai sportpálya, illetve a felújított Csörsz park és játszótér is. Sétatávolságra elérhető a MOM kulturális központ és a mesés Gesztenyés kert is, vagy akár a közkedvelt Czakó kert és az Oxigén wellness. Az Alkotás úton közlekedik a 17-es, 61-es villamos, amivel a Széll Kálmán tér, vagy a Déli pályaudvar 3 perc, BAH csomópontnál pedig több buszjárat is elérhető (8, 105, 108, 110, 112, 139, 140, 142, 212, 908), melyekkel a város bármely pontjára könnyedén, gyorsan eljuthat. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Sváb-hegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is percek alatt elérhető, ahol számtalan túraútvonal várja a kikapcsolódni vágyókat.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős épület háromemeletes, 1928-ban épült. A lépcsőházban lift nem üzemel, a lakások a lépcsőházból, illetve függőfolyosóról nyílnak, számuk 31. A ház alsó részében iroda és üzlethelyiség is megtalálható a tárolók mellett. A ház karbantartott, jó állapotú. Nagyobb felújítások keretében a 2010-es évek elején felújításra került a tetőszerkezet, a homlokzat és cserére kerültek a gázcsövek. A lakóközösség jó és tartalékokat képeznek a felújításokhoz.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület első emeletén található. A lakásban 2008-ban kicserélték a bejárati ajtót és felújították az ablakokat.
A bejárati ajtón az előszobába érkezünk, melyet mérete kiválóan alkalmassá tesz arra, hogy egyik oldala szekrényekkel kerüljön beépítésre. A bejárattal szemben nyílik a nagyszoba. A kisebb szoba mind ebből, mind a fürdőből megközelíthető. Az előszoba bal oldalán nyílik a WC, a konyha és egy kis közlekedőn keresztül a fürdő.
A lakás praktikus, jól berendezhető, világos. Birtokba vételére az adásvételi szerződés aláírását követő két hónap elteltével van lehetőség.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalos alapterülete 57nm. A szobák 21,6nm és 13,9nm nagyságúak, míg az előszoba 7,5nm, a konyha 4,4nm.
Belmagasság: 3,4m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést konvektor és gázzal működő cserépkályha biztosítja. A meleg vizet átfolyós rendszerű gázbojler adja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség összege mindösszesen 12eFt, míg a gázszámla a jelenlegi használat mellett 10-15eFt között alakult.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját tároló a ház alsó részében, mely ~2nm.
PARKOLÁS:
Parkolni az épület előtti közterületen lehetséges kényelmesen és biztonságosan, kerületi lakosoknak gyakorlatilag ingyenesen.
Vételára: 46 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020