Budapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteres
55 900 000 Ft
916,4 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteres
55,9 M Ft
916,4 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 207 2111
ReferensMoldván Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Kelenföldön az Ulászló utcában, 61 négyzetméteres

61 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ, XI. kerület, Ulászló utcában egy 61 nm-es, jó elosztású és állapotú, 2 szoba +hall-os, 2. emeleti tégla lakás, az Ulászló utca legvégén, ami már átmenő forgalomtól teljesen mentes (zsákutca a vége) és csendes környék.

A lakás jó elrendezésű és a DNY-i tájolásnak köszönhetően folyamatosan világos, napfényes.

A lakás főbb színterei a két külön bejáratú szoba (nappali + háló), illetve egy világos és kifejezetten tágas étkező / hall.

Mindezek mellett, külön helyiségekben találhatók még konyha és ehhez tartozó kamra, valamint a fürdőszoba és WC is külön állók, ezeket pedig a bejárattól induló és középen hosszában végignyúló folyosóról érjük el.

Praktikus plusz, hogy a középső folyosón is végig beépített szekrények, illetve a hall-ban lévő hatalmas gardrób és a terasz beépített szekrényei is remek tároló helyeket biztosítanak majd a leendő tulajdonos számára.

Az ingatlan egy tisztasági festést követően akár már azonnal költözhető állapotú és a vételár már a benne lévő bútorokat is tartalmazza.

Fűtése távfűtés, a vízfogyasztást pedig külön vízóra méri. Közös költsége 13.500 Ft.

Az épület egyébként kívül-belül karbantartott és a lépcsőház is szép, tiszta.
Parkolás az utcában ingyenes, de zárt területen privát parkolóhely is igényelhető a lakók számára a ház melletti lezárt területen, havi 5.000 Ft térítés ellenében.

Infrastruktúra szempontjából tökéletes: óvoda, bölcsőde, iskola a közelben, bevásárló központ, piac pár percre (Allee, Fehérvári úti piaccsarnok). Közlekedése is ideális, mert 4-es metró-, számos villamos-, és busz is megáll a közelben.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, kérdésével pedig keressen bizalommal!.

  • házközponti
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021