Eladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás BudapestEladó 3 szobás lakás Budapest
Eladó 3 szobás lakás Budapest
53 600 000 Ft
974,5 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás lakás Budapest
Eladó 3 szobás lakás Budapest
53,6 M Ft
974,5 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 30 646 5817
ReferensHalász Menyhért
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Budapest

55 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A környékről:
Az ingatlan a XI. kerületi Kondorosi lakóparkban helyezkedik el. A közlekedés kiváló, hiszen a Fehérvári úti villamosokkal gyorsan elérhető akár a budai akár a pesti belváros is.Aháztól pár lépésre közlekedik a 17-es, 41-es és a 47-es villamos, a 214-es, 213-as, 114-es és az éjszakai 973-as busz. A számos kisebb bolt mellett, a közelben található Savoya park kiváló bevásárlási lehetőséget teremt. Az Andor utcán és az Egérúton át a városból kivezető autópályák perceken belül elérhetők. A környéken több játszótér, óvoda, iskola, és a Nyéki Imre uszoda is megtalá

Az ingatlanról:
A lakás egy rendezett, 7 emeletes tégla házban található, amelyet 2008-ban adtak át. A lépcsőház szépen karbantartott, zárt, kaputelefonos rendszerrel védett, két lift is segíti a lakó A ház biztonsági kamerával felszerelt, a lakóparkban őrök figyelnek a rendre és a nyugalomra.

A lakás az épület 5. emeletén talá Igazán napos, világos lakás, déli fekvéssel. Nagyon szép, megkímélt, újszerű állapotú Egyedülállóan jó elosztású, 46 nm alapterületű lakás, 20nm-es erkéllyel, melyre minden szobából ki lehet menni. A szobák ablakai belső kertre néznek, így a lakás csendes, mentes a város zajától. Az ablakok szúnyoghálóval és fém redőnnyel ellátottak. A redőny kellemesen hűsít a melegebb nyári napokon. A fürdő és a WC külön helyiségben került kialakításra.
A fűtés és meleg vízszolgáltatás házközponti kazánról történik, a fogyasztást egyedi mérőórák alapján számolják el. A lakásban vízóra is felszerelésre került.
A lakáshoz külön megvásárolható egy tároló, melynek mérete 4,7 nm, ára: 3,8 MFt
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes, biztonságos, ingyenes lehetőség ányár: 53,6 MFt + 3,8 MFt a tároló

A tulajdonos 2021 júniusáig visszabérelné az ingatlant!

Nálunk egy kézben megtalál mindent, ami ingatlanával Kérésére felkészítjük lakását akár eladásról, akár bérbeadásról van szó. Új otthonát személyre szabottan fel is újítjuk.
Csak dőljön hátra, mi mindent kézben tartunk

  • Épület emelet: 5.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021