Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
59 800 000 Ft
949,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
59,8 M Ft
949,2 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 433 2828
ReferensBéry Dániel
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

63 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XI. Sasad békés kertvárosias részén kínálok megvételre, egy kifogástalan állapotú, kis lakóközösségű társasházban kínálok megvételre egy II. emeleti 2 erkélyes 62 négyzetméter alapterületű lakást.

 

Az adottságait összegezve, egy tágas nagy erkélyes nappali, külön étkező, és konyha, és két külön nyíló hálószobával rendelkezik. A nappalihoz tartozó erkélyen felül e fő hálószoba is erkélyes, amely  a házhoz tartozó parkosított kertre tekint. Az épület a 60-as években épült. Átgondolt elosztással rendelkezik. Napos, világos, városi kilátással rendelkező lakás. Minden helyisége ablakos. Állapotát tekintve egy teljeskörű felújításon esett át az elmúlt pár évben. A lakáshoz tartozik továbbá, egy önálló garázs, egy felszíni beálló, és egy a földszinten található tágas jól berendezhető tároló amiek az értéke a kinálati áron felül 3 millió Forint. A garázsban, és a tárolóban kiépítésre került az elektromos áram szolgáltatás, ennek köszönhetően elektromos eszközöket is működtethetünk onnan, például egy nagyméretű mélyhűtőt a földszinti zárt tárolóban, vagy barkács szerszámok a garázsban.

 

 

Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. A legjobb hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt ingyenesen.

 

Műszaki

A lakás közös költsége 10 ezer forint havonta. A nyílászárók jó állapotú hang és hőszigetelő újszerű nyílászárók mind. A fűtést és a melegvizet egy alig hasznátl, folyamatosan jól karbantartott kombi cirkókazán szolgáltatja.

A fűtés típúsa padlófűtés, ennek köszönhetően nem találkozunk radiátorokkal a falakon. Kellemesen tudja a lakás hőmérsékletét temperálni, így roppant gazdaságos, és költségkímélő rendszer. A vezetékek, és a burkolatok is újszerűek. Egy tisztasági festéssel azonnal birtokba vehető.

 

Környék és közlekedés

A városnak ezen része az 1800-as évek végén kezdett kiépülni. Gyönyörű zöld ligetes környezet, ami élhető szabályozásokkal engedte csak beépíteni a környéket. Ennek köszönhetően tágas, barátságos utcák, hatalmas fás részek között találjuk az ingatlant. A  belváros 10 perc alatt megközelíthető, mind autóval, mind tömegközlekedéssel feltéve, hogy marad kedve elhagyni ezt a környéket, hiszen minden megvan a környéken. De ugyanennyire könnyű is kijutni a városból, ha esetleg vidéken akad dolgunk.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 3. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020