Budapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári útBudapest, XI. kerület Nándorfejérvári út
Budapest, XI. kerület Nándorfejérvári út
37 900 000 Ft
701,9 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Nándorfejérvári út
Budapest, XI. kerület Nándorfejérvári út
37,9 M Ft
701,9 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 801 1660
ReferensBencze Mónika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Nándorfejérvári út

54 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kivételes elosztású, erkélyes lakás a Nándorfejérvári úton!

Jelenlegi tulajdonosai is remek elosztásába szerettek bele, mivel a két szoba a lakás két végében található (a háló keleti, nappali nyugati fekvésű), ezen felül praktikusan kihasználva a "holtteret", különálló kamrát is építettek.

A nyílászárókat 2019-ben cserélték korszerűbbre, a szobákat klimatizálták (nappali és háló). A lakás gázfűtéses, gáz bojlerrel, saját vízórával. Közös költség 11.000.-Ft.

A beépített szekrény a vételár részét képezi, továbbá az alagsorban zárható tároló, mely a két közvetlen, igen előzékeny szomszéddal közös.

A tündéri kis lakás egy 4 emeletes társasház (rendezett, kellemes lakó közösség) 4. emeletén fekszik. Tudjuk, a lift néha jól jönne, de amikor az erkélyen kávézik vagy a konyhából csodálja a Citadellát, valahogy soha nem jut majd eszébe a lift hiánya!

A parkolás a környéken ingyenes és a ház előtt szinte mindig van hely!

Bevásárlási lehetőségek tárháza gyalog közelségben is, de Allee is 2 villamos megállóra, ugyanígy óvodák, iskolák, egyetemek, kórház is a közelben. BKV (villamosok, busz, 4-es metró) pár percen belül.

Nem elegendő készpénze? Áthidalna? Lakástakarék pénztárt nyitna? Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Önök szolgálatára.

Hívjon, és nézzük meg együtt!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020