Budapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső térBudapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső tér
Budapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső tér
54 850 000 Ft
979,5 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső tér
Budapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső tér
54,9 M Ft
979,5 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 70 347 8580
ReferensBécsi Richárd
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Kosztolányi Dezső tér

56 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XI. Kerületben, a KOSZTOLÁNYI DEZSŐ TÉRNÉL, 56 m2-es, DUPLA PANORÁMÁS lakás eladó.

Az két szobás ingatlan egy 12 lakásos liftes, bauhaus társasház negyedik emeletén található. Elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül világos. A mindkét oldalról panorámás lakás részleges felújításon esett át. A lakásba belépve az előszobából balra nyílik a hallból átalakított étkező/konyha, amelyből egy dupla szárnyú ajtón keresztül jutunk a délnyugati fekvésű erkélyes nappaliba. Jobbra található a kertre és a budai hegyekre néző hálószoba. A fürdő és a WC külön helyiségben található. A felújítás során lecserélték a víz-, csatorna-, gáz-, és elektromos vezetékeket, valamint a külső nyílászárókat. Az eredeti tölgyfa parkettát meghagyták, a burkolatokat kicserélték. A lakás fűtése Bosch kondenzációs kazánnal történik. A kis lakóközösségű társasház rendezett anyagi háttérrel rendelkezik, az épületben a csatorna- és gázvezetékeket tavaly cserélték ki. A lakáshoz egy 2 m2-es pince is tartozik.

A lakás felett lévő kb. 65 m2-es padlástér elővásárlási joggal nagyjából 3,5 millió forintért megvásárolható, mellyel jelentősen megnőhet az ingatlan értéke. Ehhez a helyiséghez külön ajtó vezet a következő szintről, ahol a lift is megáll. Így igény szerint külön és egyben is használható.

Az infrastruktúra nagyon jó. Pár perc alatt elérhető az M4-es metro, az Allee Bevásárlóközpont és számos villamos és busz járat.

Vevőink részére minden szolgáltatásunk ingyenes! Hitel és CSOK ügyintézésben is szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére! További információért hívjon bizalommal a hét minden napján! H-V: 7-22h
M171585

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020