Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobásEladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobás
Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobás
39 000 000 Ft
780 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobás
Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobás
39 M Ft
780 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Szentimrevárosban, XI. kerület Karolina út, 2 szobás

50 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföld északi részén helyezkedik el. A Móricz Zsigmond körtér közelségének köszönhetően könnyen és gyorsan eljuthatunk a város bármely részére és néhány környező településre akár nappal, akár éjjel, hiszen itt közlekedik több villamos és buszjárat, valamint az M4. A környék infrastruktúrája fejlett. Számos üzlet, bolt, vendéglő, kávézó, iskola, posta, bank, rendelőintézet található a közelben, de nem kell messze mennünk, ha a bevásárlásainkat szeretnénk intézni akár a MOM Park, akár az Allee üzleteiben, vagy a Fehérvári úti piacon. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Sétára számtalan lehetőség kínálkozik mind a Feneketlen-tónál, mind a Gesztenyés-kertben vagy a Gellért-hegyen.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős társasház 1937-ben épült két emelettel, ami 1960-ban további két emelettel bővült (ezen a részen található az eladó lakás is), így alakult ki a négy emelet. A tetőteret 2003-ban építették be a negyedik emeleti lakások bővítésével. Jelenleg a házban összesen 11 lakás került kialakításra. A ház folyamatosan karbantartott. A kétezertizes ével elején megújult az utca felőli külső homlokzat.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület harmadik emeletén található. Bár az ingatlan jelen állapotában is akár kellemesen lakható, de igény szerint rejt magában modernizálási, felújítási lehetőségeket, akár a helyiségek is alakíthatóak. A lakás tág lehetőségeket kínál az új tulajdonosa számára, akár amerikai konyhás nappali is könnyen kialakítható. A házban már cserére kerültek a strangok, így felújítás esetén ezek már nem szorulnak javításra.
A lépcsőházból nyíló bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, ahonnan balra a konyha és a kisebb szoba, jobbra a kamra és a hall, míg a bejárattal szemben a fürdő nyílik. A hallból léphetünk a tágas, erkélyes szobába, mely az utca felé néz. A kisszoba előtt is tágas tér biztosítja az intimitást. A mostani fűtésrendszer 2001-ben készült, jelenleg is jól működik, keveset használt.
A lakás tájolásának, elhelyezkedésének köszönhetően világos, napos. Jelenleg nem lakott, így akár azonnal is birtokba vehető. Kiváló otthon, de remek befektetési lehetőség is lehet, hisz könnyen és gyorsan kiadható.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalos alapterülete 49nm, ténylegesen 50nm, amit a 2,6nm nagyságú erkély nagyobbít. A nagyszoba a hallal 229,5nm, a másik szoba 9,2nm nagyságú.
Belmagasság: 2,8m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra nem került még felszerelésre, de a lehetőség adott rá. A kisszoba ablaka már cserére került.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 10.500,- Ft, amely tartalmazza a négyzetméter arányosan fizetendő vízhasználatot is. A fűtés költsége igény szerint alakul.

PARKOLÁS:
Parkolásra a ház előtti közterületen van kényelmes, biztonságos és ingyenes lehetőség.

Irányára: 39 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020