Budapest, XI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XI. kerület cím nincs megadvaBudapest, XI. kerület cím nincs megadva
Budapest, XI. kerület cím nincs megadva
49 800 000 Ft
754,5 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület cím nincs megadva
Budapest, XI. kerület cím nincs megadva
49,8 M Ft
754,5 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9456
ReferensTóth Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület cím nincs megadva

66 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

BME szomszédságában - akár bérlővel
Keresi pénze ideális helyét? Fontos, hogy a lakás frekventált környéken legyen, egyetemek közelében a könnyű kiadhatóság érdekében? Ez a lakás pontosan ilyen. A 11. kerület szívében található szinte szemben a BME-vel. Bár az utca forgalmas, de a bérlőket ez nem zavarja, egyrészt fiatalok (első sorban a környék béli lakásokat egyetemisták bérlik), másod sorban a kényelem sok mindent felül ír bérlésnél. Itt minden valóban egy karnyújtásnyira található, még egy görbe estét követően is könnyen haza lehet találni. Adott esetben bérlő nélkül is megvásárolható a lakás.

A 11. kerület folyamatosan fejlődik, szépül, javul. A Bartók Béla út galériáival autentikus kiülős helyeivel nagy közkedvelt a kultúrát kedvelők számára. Az Allee bevásároló központ maximálisan kiszolgálja a szórakozni vágyókat. A tömegközlekedés az egyik legjobb, hiszen a város bármely része gyorsan megközelíthető (4-es metró, 4-6 villamos, 7-es busz, 47-49-41-17-61 villamos...). Ha pedig ki akarja engedni a fáradt gőzt egy Duna parti séta, vagy a Citadellára való felsétálás garantáltan segít a megnyugvásban, feltöltődésben.
Milyen fontosabb helyek vannak még a környéken? - Gellért fürdő, Vásárcsarnok, Corvinus, ELTE, MÜPA, Rudas gyógyfürdő, Váci utca

A lakás jó adottságú. Tágas szobái vannak, nagy ablakokkal. A külön konyha miatt nincs szem előtt a csetres. Az erkély kiválóan alkalmas dohányzásra. 2 perc a suli (BME) így garantált az elkésés, de legalább kipihentebben érkezik az ember az órára.

Aláírt bérleti szerződés van, melyet az új tulajdonos továbbvihet. 3 fiatalember lakja a lakást, akik nagyon jó fejek és segítő készek, biztosan szót fog velük érteni.

Ha szívesen tenné pénzét egy biztos hozamot termelő ingatlanba, akkor keresve sem találhatna jobbat. Vegye fel velem a kapcsolatot.
Budapest, Buda, 11. kerület, XI. kerület, egyetemek közelében, BME, Corvinus, Citadella, Allee, kiadva, kiadható, befektetés, erkély, központi, jó közlekedés

  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020