Eladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobásEladó lakás Lágymányoson, 2 szobás
Eladó lakás Lágymányoson, 2 szobás
48 900 000 Ft
752,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Lágymányoson, 2 szobás
Eladó lakás Lágymányoson, 2 szobás
48,9 M Ft
752,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 316 0840
ReferensZsiros Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Lágymányoson, 2 szobás

65 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének egyik frekventált, központi részén, Lágymányoson, a Műszaki Egyetem közvetlen közelében helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, nem messze található a 4-es metró megállója , valamint pár lépésnyire a 4-es 6-os villamososok megállója, továbbá számos buszjárat közlekedik, melyekkel gyorsan eljuthatunk akár a pesti belvárosba is. A környéken kiváló az infrastruktúra, Allee bevásárlóközpont, piac, posta, gyógyszertár, rendelőintézet, kávézók, éttermek, boltok, sportolási lehetőség, egyetem, iskolák, egyszóval minden gyalogosan elérhető. A Gellérthegy, Kopaszi gát, Feneketlen-tó és az azt körülvevő park igazi kikapcsolódási lehetőséget kínálnak egy hosszabb nap után.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, liftes társasház a 60-as években épült, rendezett, karbantartott, kívül-belül szép állapotú. Az épület földszint + 6 emeletes, 37 lakásos, melyek a zárt, világos lépcsőházból nyílnak. A ház folyamatosan megújul, felújításra került a sátortető, nemrégiben cserélték a lépcsőház bejárati ajtaját, ablakait, a villanyvezetékeket, korszerűsítették a liftet, és kifestették a lépcsőházat. A lakóközösség csendes, nyugodt életmódú.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás az épület 2. emeletén található, ahova lifttel jutunk fel. A szinten összesen 5 lakás nyílik. A 65nm-es, erkélyes lakás 2 szoba + hallos, azonban nagyon jó elrendezésű, így könnyen átalakítható akár 3 szobássá is. Ebben az esetben a konyha a hallba kerülne, egy légtérben a nappalival. Közepes állapotú, felújítva a közelmúltban nem volt, ennek megfelelően a konyhát, fürdőszobát érdemes átépíteni, radiátorokat (esetlegesen nyílászárókat) cserélni. Parketta az eredeti, jó állapotú, de igény esetén csiszolható is. A lakás gyönyörű napfényes, keleti tájolású, nincs ami leárnyékolná, hiszen a szemközti épület távolabb van, így van tér, és zöldre is látni. Az épület mögött nagyméretű ősfás kert található.
A lakást kifejezetten ajánlom akár befektetési célra is, hiszen az Egyetemek közelsége miatt gyorsan kiadható.
A lakás tehermentes, akár azonnal költözhető.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 65 nm erkély felével
- szoba:15,5 nm
- szoba: 15,4 nm
- hall: 10 nm
- előszoba: 5 3nm
- konyha: 8 nm
- fürdő: 3,5 nm
- wc: 1 nm
- kamra: 1nm
- közlekedők: 2,2 és 1,6 nm
- erkély: 2,5 nm
Belmagasság: 3 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és melegvizet a távfűtő művek szolgáltatja. A távfűtés, valamint a hideg és melegvíz egyedileg mérhető.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 12.200 Ft/hó, amely magába foglalja a ház üzemeltetési költségeit, felújítási alapot, lift karbantartást, közös képviselő és gondnok díját is.
- Távfűtés díja: 11.000 Ft/ hó átalányban fizetve, 2 hónapra, de mérhető, így ettől eltérő is lehet.
Víz, villany és gáz fogyasztás szerint.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy nagyméretű saját tároló a pincében.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Az ingyenes és fizető övezetben is parkolhatunk, de bejelentett lakcímmel parkolási matrica igényelhető, mely egész évre 2-3.000 Ft.
Árar: 48,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019