Budapest 2 szobás lakás eladó, KelenföldönBudapest 2 szobás lakás eladó, KelenföldönBudapest 2 szobás lakás eladó, KelenföldönBudapest 2 szobás lakás eladó, KelenföldönBudapest 2 szobás lakás eladó, KelenföldönBudapest 2 szobás lakás eladó, KelenföldönBudapest 2 szobás lakás eladó, KelenföldönBudapest 2 szobás lakás eladó, KelenföldönBudapest 2 szobás lakás eladó, Kelenföldön
Budapest 2 szobás lakás eladó, Kelenföldön
40 300 000 Ft
610,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest 2 szobás lakás eladó, Kelenföldön
Budapest 2 szobás lakás eladó, Kelenföldön
40,3 M Ft
610,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2879
ReferensTorontáli Gábor
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 2 szobás lakás eladó, Kelenföldön

66 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A XI. kerületben, Kelenföldön 66 m2-es 2 szobás lakás eladó!

LAKÁS JELLEMZŐI:
A második emeleti déli tájolású lakás bejáratából az étkezőbe lépünk, balra találjuk a praktikusan kialakított konyhát. Tovább haladva balra helyezkedik el a fürdő és szemben találjuk a két nagy szobának a bejáratát. A 20 m2 feletti szobák ablakai mellékutcára néznek. A hálószoba tere ytong elemekkel lett megtörve és ezzel egy hálófülke lett pluszban kialakítva, a válaszfal bármikor elbontható. A lakás belmagassága 324 cm ezt kihasználva egyedi gyermekbútorokat terveztek a lakásba ami igény esetén a vételár részét képzik. Az elmúlt években esztétikai és műszaki felújításon esett át a lakás. A szobák külön nyílnak, a fürdőszobában sarokkád lett beépítve és a wc-t is külön helységbe kapott helyet. Az épület frekventált helyen található, de mégis nagyon csendes.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtését távhő biztosítja egyedi méréssel. A víz-, gáz- és villany fogyasztást egyedi mérőórákon ellenőrizhetjük. A konyhában gáztűzhely került beépítve.

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben az Etele és a Fehérvári út sarkától 5 percre található. Központi elhelyezkedés miatt az alábbi tömegközlekedési lehetőségeink adódnak pár perc sétára: 1, 48-as villamos és 10 perc sétával elérhetjük a Bikás parknál lévő M4 metróállomást.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A körfolyosós épületben 70 lakás található. A társasház folyamatosan karbantartja az épületet, ennek köszönhetően lettek a liftek felújítva az elmúlt években. A lakóközösség nagy figyelmet fordít a 100 éves épület anyagi helyzetére. A társasház jelentős tartalékokkal bír. Az épület belső udvarán fákat ültettek, és tartozik egy zárt parkoló az épülethez melynek helyeit sorsolással döntik el a lakók.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 12.500 Ft mely magában foglalja a szemétszállítást és csatornadíjat, takarítást és a felújítási alapot.

TÁROLÓ:
14 m2-es pince helység tartozik a lakáshoz.

PARKOLÁS:
Az épület előtti utcán ingyenes.(sorsolásos alapon évente az épület zárt parkolójában)

Amennyiben megtekintené hívjon bizalommal!

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019