34 500 000 Ft
784,1 E Ft/m2
  • Térkép
34,5 M Ft
784,1 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 353 3495
ReferensSasaran-Kereki Katalin
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Lágymányoson, 1 szobás

44 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Lágymányoson a XI. kerület frekventált részén, az Allee közvetlen közelében, egy 44 nm-es egy szoba+ hallos lakás. A bejárati ajtón keresztül az előszobába lépünk be. A bejárattól jobbra a WC és a kamra, balra a hall, szembe a konyha nyílik. A hallból közelíthető meg a szoba és a fürdő. A szobához csatlakozik egy loggia is, amely méretét tekintve jól használható. Az ingatlan jelenleg egy szobás, de könnyen, kétszobássá alakítható a konyha hallba való áthelyezésével, itt csak a lakás új tulajdonosának fantáziája szab határt.
Befektetésnek is kiváló hiszen az egyetemek közelségének köszönhetően némi újítás után akár könnyen, gyorsan és jól kiadható.
A környék infrastruktúrája kiváló, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, bank, posta található, de a bevásárlásokat az Alleeban vagy a Fehérvári úti piacon is intézhetjük. Az M1-M7 autópálya közelsége további előnyöket nyújt. Kikapcsolódási lehetőség a közeli Gellérthegy, Duna part, egyetemisták parkja vagy a BEAC sportpálya adhat helyet.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Referencia szám: M176396

34500000 Ft

Referencia szám: M176396

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 5.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020