Eladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobás
Eladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobás
38 900 000 Ft
827,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobás
Eladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobás
38,9 M Ft
827,7 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Kelenföld, Budapest, 1+1 szobás

47 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföld északi részén, a rendőrség közelében helyezkedik el. A környék rendkívül biztonságos, mind közlekedésileg, mind infrastrukturálisan kiemelkedő, mégis csendes és nyugodt. Új-Buda központ közelségének köszönhetően könnyen és gyorsan eljuthatunk a város bármely részére akár nappal, akár éjjel. Tömegközlekedése kiváló, hiszen a 212-es busz megállója csak pár lépés, de a Villányi úti villamosok sincsenek messze. A környék infrastruktúrája fejlett, számos üzlet, bolt, vendéglő, kávézó, iskola, posta, bank, rendelőintézet található a közelben, de nem kell messze mennünk, ha a bevásárlásainkat szeretnénk intézni akár a MOM Park, akár az Allee üzleteiben, vagy a Fehérvári úti piacon. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Sétára számtalan lehetőség kínálkozik mind a Feneketlen-tónál, mind a Gellért-hegyen.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az öt szintes, manzárd tetős társasház az 1950-es évek végén épült. Az eredeti épületre a 2000-es évek elején került kialakításra a manzárdtető alatt a legfelső szint. Összesen 15 lakás található a házban, melyek mindegyike a zárt, lift nélküli lépcsőházból nyílik. Az elmúlt években megcsinálták a tetőt, szigetelték a pincét, kicserélték a bejárati ajtót és a lépcsőház ablakait, felújították a hátsó homlokzatot. Az idei évre tervezik a belső lépcsőház megújítását.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület harmadik, legfelső emeletén található és a lépcsőházból nyílik. A lakás a kétezres évek elején került kialakításra, megépítésre, azóta felújításra nem volt szükség, nem került rá sor.
A bejárati ajtón keresztül az előszobába lépünk be, ahonnan a lakás valamennyi helyiségét megközelíthetjük. Jobbra nyílik a nagyszoba, míg jobbra a kicsi. A bejárattal szemközti oldalon léphetünk a fürdőbe, illetve az ablakos, világos konyhába. A lakás szinte tökéletes kelet-nyugati fekvésének köszönhetően egész nap napos, világos. A nagyszoba néz az utca, míg a konyha és a félszoba a csendes belső kertre. A lakás kellemes, hangulatos, világos, jól élhető terekkel rendelkezik, az új tulajdonos legkésőbb február végén veheti leghamarabb birtokba. A lakás ideális befektetésnek is, mostanáig is bérbeadás útján került hasznosításra.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalos alapterülete 46nm, ténylegesen nagyobb, bő 47nm. A szoba 23,4nm, a félszoba 7,2nm, a konyha 6,9nm nagyságú.
Belmagasság: 2,6m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 10.500,- Ft. A gázszámla összege 10-13eFt körül alakul a jelenlegi használat mellett.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik a felújított közös tároló használati joga.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház előtti közterületen van kényelmes és biztonságos lehetőség.
Irányára: 38,9MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020