Budapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobás
Budapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobás
45 000 000 Ft
833,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobás
Budapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobás
45 M Ft
833,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 807 1112
ReferensBanics Adrienn
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Kelenföldön, 1+1 szobás

54 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó kedves lakásunk a XI. kerületben. Korábban itt éltünk, szerettük, de kinőttük.
Ideális leginkább fiatal pároknak, akiknek sok holmija van, ugyanakkor szeretik a szellős tereket, a csendet, de a város lüktetéséhez közel szeretnének maradni.
A lakás alapterülete viszonylag nagy, jól szeparált. Van külön hely mindennek. Az alapterület 54 m2 és még ehhez kapcsolódik a 19m2-es galéria. A nagypolgári életérzés a belmagasságnak és a nappali terének köszönhetően érezhető.
Érkezéskor egy kis előtér fogad, ahol levehetjük a cipőt. Innen közvetlenül a fürdőbe jutunk ill. tovább a konyhába, ahol az étkező is helyet kapott. A folyosón keresztül elérjük a nagy nappalit, vagy a dolgozót/gardróbot, melynek belmagassága 2,5 m. A fekvő galériát kényelmes csigalépcsőn tudjuk megközelíteni, ami állandó használatnál fontos szempont. Itt a háló kapott helyet. A nappalit meghagytuk a nyugalom és a társas összejövetelek színterének, vendégágynak a kihúzható kanapé tökéletes. Az ablak egy fás, használaton kívüli csendes kertre néz, ahonnan zaj nem szűrődik be. Tároló és pakoló felület is van bőven. Ha bővül a család, a funkciókat jól át lehet rendezni.
Amióta elköltöztünk, laktak itt egyetemisták és családok egyaránt, szerettek itt élni, jól kiadható ingatlannak bizonyult. Az utolsó bérlőt követően történt tisztasági festés, a berendezési tárgyak nagyrészt maradnak.
A lakás rezsije kifejezetten alacsony. A fűtés gázkonvektoros, ami nagyon bevált. Minden irányból körbe fűtik a lakást a szomszédok, a falak pedig vastagok, így minimális a fűtési költség télen. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Minden óra egyedi: víz, gáz, villany.
A lakás tehermentes, 1/1 tulajdonú, azonnal költözhető.
A körfolyosós társasház jól karbantartott, a lakóközösség igényes és rendszerető, jellemzően fiatal párok, családok. A házban lakó közös képviselő a szívén viseli a ház sorsát. Fel lett újítva az udvar, a tető, a lépcsőház és a függőfolyosók; a villany, gáz és vízvezeték cseréje szintén megtörtént. Közös költség 10.800 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, a szemét és takarítási díjat, valamint a közös képviselet díját.
Az ingatlan frekventált ám mégis csendes helyen, barátságos környéken található. Gyalog 1 perc alatt elérhető a 19/49-es villamos, 5 perc séta pedig a Bikás Park, 4-es metró, Etele pláza és a Kelenföldi vasútállomás. Sok egyetem, Elte, BME, Corvinus 15 perc a sűrűn járó villamossal, mellyel egyúttal a Belvárost is elérjük. Autóval könnyen elérhetőek az autópályák is.
Készítettem egy videót is, azt gondolom ott minden részlet tisztázódik. Üzenetben szívesen küldöm, még megtekintés előtt érdemes végignézni.
Ingatlanosok kérem ne keressenek, ne pazaroljuk egymás idejét.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023