Eladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
57 Ft
0,86 Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
0 M Ft
0,86 Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 944 7711
ReferensTakács Zoltán
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás

66 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetéstSasad frekventált részén, pár perc gyalogtávolságra a Márton Áron téri villamos végállomástól kínálunk eladásra egy 66 m2 lakóterületű lakást, 24 m2-es garázzsal.
A lakás egy, az 1960-70-es évek környékén épült, kulturált jó állapotban lévő ötlakásos társasház első emeletén található. Egy légterű nappali, konyha, étkező, egy hálószoba, tágas fürdőszoba, WC, gardrób, előtér helyiségekből áll.
A lakás néhány éve teljeskörű felújításon esett át, mely érintette a külső, belső nyílászárókat, a teljes gépészetet, fűtésrendszert, burkolatokat. A felújítás során az eredeti alaprajz megváltoztatásra került, így alakult ki az egylégterű konyha-nappali, és a praktikus gardrób ahol a fűtést és melegvizet biztosító kazán és a mosógép is elhelyezésre került. A külön mellékhelyiségen kívül a hálószobából is közvetlenül megközelíthető fürdőszobába is került WC, valamint bidé.
A nappaliba egyedileg épített polcrendszer került melybe hangulatvilágításokat is beépítettek, a mennyezeti világítások szintén rejtett, halogén lámpák.
A lakás világos, délnyugati tájolású, a nyári melegben a hűtéséről légkondicionáló berendezés gondoskodik.
Egy ~ 4 m2-es tároló tartozik a lakáshoz valamint egy 24 m2-es, az utcáról közvetlenül megközelíthető, motoros kapuval ellátott garázs mely szinte minden méretű autó és akár kisbusz elhelyezésére is alkalmas. A lakás vételárán felül a garázs kötelezően megvásárolandó, ára 6 millió Ft.
A közös költség 10.000 Ft., mely a szokásos társasházi költségeket és felújítási alapot tartalmaz, ezen felül az egyéb rezsi költségek saját fogyasztásmérők alapján kerülnek számlázásra.
Közlekedés, alapvető üzletek szinte kéznyújtásnyira, az M1-M7-es autópályák és a budaörsi bevásárlóközpontok pár perc távolságra találhatóak.

A lakás tehermentes, akár azonnal is birtokba vehető.


  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021