Budapest, XI. kerület Felső határút 4.Budapest, XI. kerület Felső határút 4.Budapest, XI. kerület Felső határút 4.Budapest, XI. kerület Felső határút 4.Budapest, XI. kerület Felső határút 4.Budapest, XI. kerület Felső határút 4.Budapest, XI. kerület Felső határút 4.
74 820 000 Ft
  • 7 fotó
  • Térkép
74,8 M Ft
901,4 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 20 232 9766
Cordia Értékesítési Iroda
Telefonálok

Eladó lakás: Sasad Resort Hilltop by Cordia

Budapest, XI. kerület Felső határút 4.

83 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű
2021.03.átadás

Az eladó lakás leírása

C006
80% természet
Sokak szerint az ideális családi otthon zöld környezetben van. A Sasad Resort a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál található, tágas, a Budai-hegyekre panorámás telken. Tiszta levegő, parkosított kertek, az igazi kertvárosi harmónia Budán.

Saját élménypark 8000 m2-en
Szabadidő a szabadban? Töltse el otthonától pár lépésre! A Sasad Resort egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának több mint 8000 nm-es, kizárólag a lakók által használható élményparkjában. Sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark, kutyafuttató és még számos lehetőség várja majd az itt lakókat.

A siker folytatódik
A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett. A Cordia, megtartva a szellős épület elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldású házakkal alakítja ki a következő ütemeket. A Sasad Resort Hilltop a legmagasabban fekvő, panorámás telken valósul meg.

10 percre a 4-es metrótól
A Sasad Resort-tól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal vagy helyközi buszjáratokkal. 5 perces autóútra van az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, Praktiker is.

Találjon otthonra a Sasad Resort Hilltop-ban!
- a Sasad Resort fejlesztés legmagasabban fekvő, panorámás telkén
- modern, letisztult, kis lakásszámú épületek
- szellős épületelhelyezés, parkosított kertek
- minden lakáshoz erkély vagy kertkapcsolat
- a főváros egyik legsikeresebb lakóparkjának következő üteme
- 8000 m2-es saját élménypark

  • új építésű
  • házközponti egyedi méréssel
  • délkeleti tájolás
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 4. emelet
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021