Eladó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Budafoki útEladó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Budafoki útEladó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Budafoki útEladó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Budafoki útEladó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Budafoki út
Eladó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Budafoki út
49 800 000 Ft
778,1 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Budafoki út
Eladó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Budafoki út
49,8 M Ft
778,1 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 70 388 6026
ReferensCsongár István
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Budafoki út

64 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Keresi pénze ideális helyét? Fontos, hogy a lakás frekventált környéken legyen, egyetemek közelében a könnyű kiadhatóság érdekében? Ez a lakás pontosan ilyen. A 11. kerület szívében található szinte szemben a BME-vel. Bár az utca forgalmas, de a bérlőket ez nem zavarja, egyrészt fiatalok (első sorban a környék béli lakásokat egyetemisták bérlik), másod sorban a kényelem sok mindent felül ír bérlésnél. Itt minden valóban egy karnyújtásnyira található, még egy görbe estét követően is könnyen haza lehet találni. Adott esetben bérlő nélkül is megvásárolható a lakás.

A 11. kerület folyamatosan fejlődik, szépül, javul. A Bartók Béla út galériáival autentikus kiülős helyeivel nagy közkedvelt a kultúrát kedvelők számára. Az Allee bevásároló központ maximálisan kiszolgálja a szórakozni vágyókat. A tömegközlekedés az egyik legjobb, hiszen a város bármely része gyorsan megközelíthető (4-es metró, 4-6-os villamos, 7-es busz, 47-es49-es41-es17-es61-es villamos...). Ha pedig ki akarja engedni a fáradt gőzt egy Duna parti séta, vagy a Citadellára való felsétálás garantáltan segít a megnyugvásban, feltöltődésben.
Milyen fontosabb helyek vannak még a környéken? - Gellért fürdő, Vásárcsarnok, Corvinus, ELTE, MÜPA, Rudas gyógyfürdő, Váci utca

A lakás jó adottságú. Tágas szobái vannak, nagy ablakokkal. A külön konyha miatt nincs szem előtt a csetres. Az erkély kiválóan alkalmas dohányzásra. 2 perc a suli (BME) így garantált az elkésés, de legalább kipihentebben érkezik az ember az órára.

Aláírt bérleti szerződés van, melyet az új tulajdonos továbbvihet. 3 fiatalember lakja a lakást, akik nagyon jó fejek és segítő készek, biztosan szót fog velük érteni.

Ha szívesen tenné pénzét egy biztos hozamot termelő ingatlanba, akkor keresve sem találhatna jobbat. Vegye fel velem a kapcsolatot.
Budapest, Buda, 11. kerület, XI. kerület, egyetemek közelében, BME, Corvinus, Citadella, Allee, kiadva, kiadható, befektetés, erkély, központi, jó közlekedés

  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020