Budapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteres
82 500 000 Ft
841,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteres
82,5 M Ft
841,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5921
ReferensTorontáli Gábor
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Budafoki út, 98 négyzetméteres

98 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk Lágymányoson, a Műegyetem közelében, csendes utcában, egy kiváló állapotú, egyedi hangulatúvá varázsolt, tágas terekkel rendelkező, polgári lakást.

A lakás három szobából és egy tágas étkezőből áll, ahol a konyha is helyet kapott. A 370-es belmagasságnak köszönhetően rendkívül tágas és élhető terekkel rendelkezik.

Az ingatlan 5 éve teljeskörűen - minőségi anyagok felhasználásával - felújításra került, mind az elektromos és vízvezetékek, mind a fűtésrendszer tekintetében, új kondenzációs kazán is beépítésre került, a kémény bélelésével együtt.
A konyha és az étkező (együtt 31 nm) padlófűtést kapott, a szobákban lapradiátorok adnak meleget, így a régi, csodás parketta felújításra kerülhetett.
Az összes nyílászáró ki lett cserélve, modern hő- és hangszigetelő ablakokra, az utcára néző nappaliban motoros redőnnyel.
A magas minőségű anyogokból készült konyhabútor és a szintén minőségi beépített konyhai gépek (AEG) a vételár részét képezik, akárcsak a beépített gardrób.

A nappali szekrénysorba beépített etanolos kandalló különleges hangulatot varázsol a borozgatós estékhez.
A kisebbik szoba a jobb helykihasználás érdekében galériázott, mely egy saját zugra vágyó gyermeknek is kitűnő búvóhely lehet, de akár vendégszobának is különösen alkalmas.

A lakás közlekedési szempontból különösen jó elhelyezkedéssel bír, néhány perc sétával elérhető a budai fonódó villamoshálózat (17-es, 19-es, 41-es, 47-es, 48-as, 49-es, 56-os), a 6-os villamos és a 4-es metró Körtéri vagy Gellért téri megállója is.
Ha teremgarázs beállóra van igénye, a lakástól kb. 3-400 méterre (5 perc sétára), két teremgarázs hely bérelhető vagy vásárolható, külön áron.

Az ingatlan pontos mérete: tulajdoni lapon 94 nm, de a belső átalakításoknak köszönhetően a valóságban 98 nm + 5 nm galéria.

> > > Az ingatlanról bemutató videó és webséta is készült, ez ügyben kérem keresse kollégánkat a megadott telefonszámon! < <

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020