Budapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteres
55 900 000 Ft
787,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteres
55,9 M Ft
787,3 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 771 5505
ReferensSteirer Bence
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Kelenföldön a Bocskai úton, 71 négyzetméteres

71 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

JELENLEG RENDELŐKÉNT MŰKÖDIK!

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős társasház 6 lakószinttel rendelkezik, ennek ellenére kisszámú lakóközösség jellemzi. A társasházat folyamatosan tisztán tartják, naponta szellőztetik. Saját gondozott kertje van. A bejutást kaputelefon segíti. Az épületben több iroda, rendelő működik évek óta, az ügyfélforgalom nem zavarja a lakókat.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 71nm-es lakás az 1. emeleten található. Pár lépcsőn könnyedén feljutunk, de lift is áll a lakók rendelkezésére. Jelenleg egy nagyméretű szobával, két kisebb szobával, egy nagy recepció/váróval és kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik. A válaszfalak mozgathatók, beosztása könnyedén alakítható. Jelenlegi kialakítása rendelőként, irodaként tovább hasznosításra tökéletes. Műszaki és esztétikai állapota kifogástalan, egy tisztasági festés szükséges csupán. Az ingatlan fűtését távfűtés, a meleg vizet villanybojler biztosítja.
A tökéletes lokáció miatt tökéletes választás rendelőnek, családosoknak, befektetésnek! Rendezettek a tulajdoni viszonyok!
LAKÁS MÉRETEI:
Alapterülete 71 nm (erkély nélkül)
Nappali: 23,6 nm
Hálószoba 1: 8 nm
Hálószoba 2: 7,64 nm
Hall: 19 nm
Előtér: 5,2 nm
Erkély: 3,6 nm


Irányára: 55,9 MFt

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020