Eladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobásEladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobás
Eladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobás
104 000 000 Ft
571,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobás
Eladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobás
104 M Ft
571,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Lágymányos, Bertalan Lajos utca, 5 szobás

182 m2alapterület
5szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Lágymányoson, a Móricz Zsigmond körtér közelében helyezkedik el egy mellékutcában. Tömegközlekedése kiváló, itt található a 4-es metró megállója, illetve nagyon sokféle villamos és busz között válogathatunk, bármerre is induljunk. Éjszakai járat segítségével a Belvárosból is hamar hazatérhetünk. A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank található a közelben, de gyalogtávolságban van az Allee, a Fehérvári úti piac és a rendelőintézet is. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Nem kell messze mennünk, ha kikapcsolódni szeretnénk a közeli Feneketlen-tónál, a Gellért-hegyen vagy az Egyetemisták parkjában.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház 1914-ben épült, négy emeletes és beépítésre került a tetőtér. A lakások száma 36, melyek két lépcsőházból, illetve folyosóról nyílnak. 2006-ban felújításra kerültek a gáz, 2007-ben a villanyvezetékek, 2014-ben a függőfolyosók teljes felújítása történt meg. Karbantartott a tető és a vízcsőrendszer is, rendezett az udvar. 2015-ben megvalósult a kapualj esztétikai felújítása is. A fürdőszobánál lévő főstrangot a társasházban 2018-ban cserélték ki.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az I. emeleten található, ami az utcaszinttől másfél emeletnyi magasságban helyezkedik el - a ház alsó részében kereskedelmi üzlethelyiség található. A lakás egyik bejárata zárt lépcsőházból, a másik a függőfolyosóról nyílik. Az eladásra kínált ingatlan felújítandó állapotú, habár a parkettája nagyon szép, megkímélt. Mérete és adottságai lehetővé teszik akár két lakásként való használatát is.
A bejárati ajtón belépve egy kis belépőn keresztül a tágas és jól kihasználható hallba jutunk, ahonnan a lakás szinte valamennyi helyisége megközelíthető: három tágas szoba, a két WC, fürdő és a nagyméretű konyha. A konyha használatát kamra segíti. Fontos lehet, hogy mind ez a helyiség, mind az összes többi kishelyiség is, lichthofra szellőztethető. A negyedik szoba a középsőből, illetve a fürdőből nyílik, míg a kisszoba a konyhából. A nagyszobák egymásba is nyílnak, körbejárhatók.
Ideális a lakás nagyobb családok részére is, befektetésnek is. A lakás igen hangulatos, világos, délelőtt napos.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalosan 175nm, a valóságban ennél nagyobb, majd 182nm nagyságú. A szobák 31,7nm, 25,4nm, 34,4nm, 24,7nm és 8,5nm nagyságúak, míg a konyha 13,9nm, a hall 31,6nm.
Belmagasság: 3,6 m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést jelenleg konvektorok biztosítják, míg a meleg vizet villanybojler adja. Az elhasznált vízmennyiséget vízóra méri.
KÖLTSÉGEK:
A lakás közös költsége, mely tartalmaz felújítási részt is 40.000,- Ft. A többi közmű költsége igény szerint alakul.
TÁROLÓ:
A lakáshoz a pincében egy saját használatú, zárható tároló tartozik, amely ~10nm.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház körüli közterületen van minden napszakban jó lehetőség kerületi lakosoknak igen kedvezményesen.
Vételára: 104 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020