Budapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utca
Budapest, XI. kerület Bercsényi utca
39 900 000 Ft
752,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Bercsényi utca
Budapest, XI. kerület Bercsényi utca
39,9 M Ft
752,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7434
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Bercsényi utca

53 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XI. kerületében a Műegyetem és a Móricz Zsigmond körtér közelében a Bercsényi utcában található. A 6-os villamos és a 33-as, 133E buszok megállói 200 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni, de 3 perces sétával elérhető a 4 Metró, 4-es, 17-es, 19-es, 41-es, 49-es, 56-os villamos megállói. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő CBA és kisboltok kínálnak lehetőséget. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős társasház az 1900-as években épült, 5 emeletes, liftes. Állapotát tekintve jó állapotnak örvend. Az épületben folyamatos a karbantartás, legutóbb a villamos hálózat került cserére. A házban 24 lakás található, a lakóközösség vegyes korosztályt képvisel.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 53nm-es lakás a társasház negyedik emeletén található, amit gyalogosan vagy lifttel megközelíthetünk meg. A bejárati ajtón belépve az előszobába lépünk. jobbra található az egyik szoba. A bejárattal szemben a fürdő és a wc kapott helyet külön helyiségben. Balra szintén egy szobát találunk, mellette a konyhát, melyből egy hálófülkét választottak le. Az ablakok a ház udvarára néznek. Az ingatlan teljes körű felújítást igényel. A két bejáratnak köszönhetően, akár két lakássá alakítható. De többféle átalakítási lehetőség is rejlik benne.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 53 nm
- Szoba: 13,5 nm
- Szoba: 16,5 nm
- Szoba: 7 nm
- Előszoba: 4 nm
- Konyha: 6,5 nm
- Fürdő: 4 nm
- WC: 1,5 nm
- Kamra: 1,5 nm
Belmagasság: 3,2 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektor a meleg vizet villanybojler biztosítja.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 10200 Ft, amely magába foglalja a közös vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es saját tároló a lakás mellett az emeleten és egy 3 nm-es saját tároló ház pincéjében.
PARKOLÁS:
A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.
Irányár: 39,9 MFt

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020