Budapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteres
24 490 000 Ft
680,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteres
24,5 M Ft
680,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 957 9688
ReferensBalogh Alex
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Kelenföld, Bartók Béla út, 36 négyzetméteres

36 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

VARÁZSOLD ELSŐ OTTHONNÁ
++ videó a youtube-on ++
Vannak olyan típusú vevők, akik mindenképpen részben, vagy teljesen felújítandó lakást keresnek. Lehetséges, hogy Te pont ilyen vagy. Igyekszem minden tőlem telhető információt megadni, amire csak szükséged lehet a lakás befejezéséhez, átalakításához.
LAKÁS:
Ez az ingatlan részben felújítandó. De most ez mindenképpen egy óriási előny, hiszen használva a saját fantáziádat és kreativitásodat, egy új otthont álmodhatsz meg. Képzeld csak el: a külső határoló falakon kívül szinte azt kezdesz a belső falakkal (egyet leszámítva), és olyan tereket valósíthatsz meg, ami a szíved vágya. Érdemes a tervezési szakasznál figyelembe venni azt, hogy a belmagasság szinte milliméterre pontosan 295 cm. Ha szimpatikus számodra a galéria, azt gondolom, hogy itt akár ezt meg is valósíthatód.
A bejárati ajtó, és a szobában lévő redőnyös műanyag ablak korszerű, ehhez talán már nem is kell hozzányúlni. A villanyvezeték hálózat is aránylag új. A szobában lévő gipszkarton vázrendszer félig kész állapotú, itt már csak a hanszigetelő anyagot, és a giszkartont (plusz a festést) kell befejezni.
Első lakásnak ideális, és fenntartási igazán pénztárcabarát.
JAVASLAT:
Építőmérnökként igyekszem a lehető legjobban segíteni a döntésedet, hogy mit tudsz kihozni a jelenlegi helyzetből. Az előszoba / hall / konyha / fürdőszoba helyiségeket kedvedre alakíthatod, ugyanis a falak mozgathatóak, egybenyithatóak, vagy akár új helyiségeket is létre lehet hozni.
HÁZ:
A belső homlokzat igazán kellemes megjelenésű. Belül lévő zöld kert láttán olyan érzésünk támad, mintha egy botanikus kert mellett lakánk. Csend és nyugalom van.
KÖRNYÉK:
A Bartók Béla útnak megvan a maga hangulata. Persze lehet, hogy Nálad ez kizáró ok lehet. Azt gondolom, hogy meg kell nézni a lakást, nem érdemes az előítéleteink miatt dönteni. Villamos, 2x1 sáv autóknak, valamint 2x1 sáv a bringásoknak és a rollereseknek.
KÖZLEKEDÉS:
A házból kilépve 1 perc sétára találjuk a 19-es és a 49-es villamosok megállóját. 3 megállóra van a Móricz Zsigmond Körtér.

Amennyiben felkeltette a hirdetés a figyelmedet, már sokszor megnézted a fotókat és a youtube-on található videót, hívj fel.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021