Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca
22 900 000 Ft
848,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca
22,9 M Ft
848,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7434
ReferensKis Pál Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Ballagi Mór utca

27 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XI. kerületben, Kelenföld egyik csendes utcájában, a Ballagi Mór utcában található. A 17-es, 19-es, 47-es, 49-es villamosok megállói 2 perc sétára találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. Az éjszakai közlekedést a 918-as éjszakai járat könnyíti meg. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Tesco és CBA kínál lehetőséget. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 emeletes, téglaépítésű, lift nélküli sátortetös társasház az 1930-es években épült. A házban 50 lakás található, melyet vegyes korosztály lakja. A ház anyagi helyzete rendezett, megtakarítással rendelkezik. A közelmúltban a tető cseréje és az épület villamoshálózatának cseréjére került sor. Hamarosan ennek a munkálatnak a javítófestése következik. A biztonságérzetet kamerarendszer növeli.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 27nm-es összkomfortos lakás a társasház 3. emeletén található. A bejárati ajtón belépve a konyhába lépünk. Balra található a szoba, mely galériázott (3,2m x 2 m). A szobából jutunk a fürdőbe, melyben sarokkádat alakítottak ki. Az ingatlant a közelmúltban felújították, és frissen festették így rögtön bérbe adható vagy lakható.
Azonnal költözhető!

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 27 nm
- Szoba: 18 nm
- Konyha: 5,5 nm
- Fürdő-Wc: 3,5 nm
Belmagasság: 3,7 m / 1,3 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, de kiegészítő fűtésként a fürdőben villany panel került felszerelésre.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 13000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

PARKOLÁS:
A környék nem fizető övezet, a ház előtt vagy az utcában lehetséges a parkolás.


Irányár: 22,9 MFt


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020