Eladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobás
20 900 000 Ft
597,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobás
20,9 M Ft
597,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 458 4262
ReferensTóth Anett
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Téglagyárdűlő, Kozma utca, 1+1 szobás

35 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KIS LAKÁS ZÖLD KÖRNYEZETBEN?

Budapest X. kerületében, a Kozma utcában, csendes környéken eladóvá vált egy jó állapotú téglalakás. A környezet infrastruktúrájának köszönhetően könnyen megközelíthető a KÖKI Terminál. A közelben elérhetőek boltok, piac, orvosi rendelő, óvoda, iskola, uszoda, sportliget.

A lakástól pár percre található a Maglódi út, így alig fél óra alatt a belvárosban lehetünk. A 95-ös busz a lakótelep szélénél áll meg, a környéken járnak a 195, 68, 202-es buszok, illetve a 28, 37-es villamosok.

A ház egy kapuval zárható, körbekerített telken fekszik. Az udvarban, illetve közterületen is ingyenesen parkolhatunk!

A lakás a kétemeletes társasház második emeletén található. Néhány évvel ezelőtt teljes külső szigetelést kapott, a nyílászárókat pedig korszerűsítették. Jelenleg az elektromos hálózat korszerűsítése folyik.

Az ingatlan főbb jellemzői:
- 35 nm,
- dny-i fekvés,
- 1+1 félszoba,
- erkélyes,
- külön étkező,
- új szaniterek,
- új bojler.

Az erkély kivételével mindenhova új, műanyag nyílászárókat helyeztek el, a bejárati ajtót is kicserélték. A közös költség 10 500 Ft, ez tartalmazza a felújítási alapot is. A lakáshoz tartozik még egy saját, önálló, 5 nm-es pincehelyiség is. A fűtésről gázkonvektor, a meleg vízről pedig villanybojler gondoskodik.

A lakásban a nagyobb szoba ajtaja eredetileg a folyosóra nyílt, ezt áthelyezték a félszobába. A félszobát jelenleg étkezőnek használják, itt és a konyhában az ajtó helyén egy boltívet alakítottak ki. Mindez egyszerűen visszaalakítható.

Várom hívását akár hétvégén is! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 308921

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021