Budapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utcaBudapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utca
Budapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utca
36 000 000 Ft
580,6 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Budapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utca
Budapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utca
36 M Ft
580,6 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 30 490 8119
magánszemélyFöldesi Anita
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, Gyárdűlőn, Kékvirág utca

62 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy 10 emeletes, panelprogramban részt vett társasház 8. emeleten egy 62 nm-es 2 + 1 szobás részben felújított lakás

Elosztása kiváló, mindegyik szoba külön nyílik, erkélye 4 nm, nappalija egybe van nyitva az étkezővel és a konyhával, de igény szerint elszeparálható.

- A két szoba aljzatkiegyenlített, jelenleg mindegyikben padlószőnyeg a burkolat. A vezetékek részben újrahúzva.
- A nagyobb szobában inverteres klíma van felszerelve.
- A nappaliban laminált padló van, itt is részben újra vannak húzva a vezetékek.
- A fürdő és a wc is fel lett újítva pár éve.
- Az erkély kővel van burkolva.
- Az étkezőben és a konyhában a falak újrafestve, a burkolat linóleum. A konyhában még beépített szekrények vannak, de a lakáshoz tartozik egy komplett Ikeás óriási konyhaszekrénysor, amely még dobozában várja az új tulajdonost. A konyhagépek közül a lakásban marad az amerikai típusú side-by-side hűtő (Bosch), a gázfőzőlap (Bosch) és igény szerint a szekrénysorba tervezett 90 cm-es páraelszívó (Cata).
- A panelprogram keretében a lakás új műanyag nyílászárókat kapott, a fűtés egyedileg szabályozható, a ház pedig külső szigetelést kapott.

A lakástól pár perc sétára található az M3-as Pöttyös utcai és Ecseri úti megállója, valamint a 3-as villamos is itt közlekedik. Éjszakai járatokkal szintén könnyen megközelíthető az épület.
A Népliget buszpályaudvar is nagyon közel van.
A közleben Lidl, Spar, Shopmark, Köki Terminál, Aldi stb.
A környéken több óvoda és iskola is van, valamint gyógyszertár és orvosi rendelő.
A háztömb mellett nagyobb parkoló található.

Kisgyermekes családok által kedvelt, csendes környék, de a belváros és az egyetemek közelsége miatt diákok és fiatalok is szívesen laknak itt.

Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet, de kérem Ingatlanközvetítők semmiféle indokkal ne keressenek!

 • összkomfortos
 • távfűtés egyedi méréssel
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 8.
 • Épület szint: 10. emelet
 • erkély: 4 m2
 • parkolás utcán, közterületen
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019