Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteres
26 500 000 Ft
646,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteres
26,5 M Ft
646,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 647 1421
ReferensHorváth György
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 41 négyzetméteres

41 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

NAPFÉNYES,TELJESEN FELÚJÍTOTT, GYORSAN KÖLTÖZHETŐ, IGÉNYES OTTHON

Eladó a X. kerület közkedvelt részén Kőbánya-városközpontban, egy 10 emeletes liftes panelház 5.emeletén, egy 41m2-es, 1+1 szobás, D-i fekvésű, utcai nézetű, távfűtéses, napfényes, kiváló elosztású és állapotú, akár teljes bútorzattal is megvásárolható!

A ház, amelyben a lakás található az 1970-es években. A külső homlokzata jó állapotú. A lépcsőház tiszta és rendezett. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy tágas előszoba fogad. Innen tudjuk a többi helyiséget megközelíteni. A bejárattal szemben a különnyíló hálószoba található. A közlekedőből nyílik a zuhanyzókabinos kialakítású fürdőszoba és WC. Közvetlenül mellette a konyha. A konyha ugyan nem nagy, de minden megtalálható benne, ami a kedvenc ételünk elkészítéséhez szükséges. Az előszoba végéből nyílik a lakás legnagyobb helyisége a nappali. A fekvésének és a nagy ablakoknak köszönhetően egész nap világos. A nappali és a konyha között egy átadó ablak lett kivágva. Erről statikai engedély is van. A lakás 2008-tól folyamatosan karban tartott és felújított így nyerte el a mai állapotát. A lakásban számtalan beépített szekrény található remek megoldásokkal, számtalan tárolási lehetőséggel. Ajánlom a lakást fiataloknak, fiatal pároknak, diákoknak, befektetőknek kiadásra. Jöjjön el nézze meg és tegyen ajánlatot!

Műszaki: fűtés- távfűtés, meleg víz- távhő, villany és vízvezetékek cserélve, burkolat-járólap és laminált parketta,ablakok-korszerű műanyag, bejárati ajtó-több ponton záródó biztonsági

Környék: Kőbánya- városközpont
Pár perc sétára minden megtalálható ami a kényelmes élethez szükséges. Közelben iskola, óvoda, boltok, gyógyszertárak. 15 perc alatt elérhető az Örs vezér tere.

Közlekedés:
villamos: 3, 62,62A
busz: 9, 95,195

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • Épület szint: 10. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021