Budapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utcaBudapest, X. kerület Agyagfejtő utca
Budapest, X. kerület Agyagfejtő utca
19 900 000 Ft
552,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest, X. kerület Agyagfejtő utca
Budapest, X. kerület Agyagfejtő utca
19,9 M Ft
552,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 415 0298
ReferensAlexa Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, X. kerület Agyagfejtő utca

36 m2alapterület
1szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

X. Újhegyi lakótelepen, a Harmat utcában, rendezett, belülről nem régen felújított, liftes társasház 1. emeletén eladó egy FELÚJÍTOTT, 36m2-es, remek fényviszonyú, kedvező fenntartású, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ lakás.

Az ingatlanban egy tágas szoba, egy ablakos konyha, egy fürdőszoba, előszoba+közlekedő, és egy külön wc helyiségek kerültek kialakításra. A fürdőszoba és a wc járólapos, a többi helyiséget laminált padló burkolja.
Elrendezése igen kedvező, minden helyisége az előszobából és a közlekedőből különnyíló.

Az ingatlan általánosan jó állapotnak örvend. A közelmúltban került sor az előszoba és a szoba teljes felújítására, de a többi helyiség (fürdő, wc, konyha) felújítása is pár évvel ezelőtt történt meg. Jelenlegi állapotában az ingatlan azonnal birtokba vehető, friss festésének köszönhetően költözhető állapotban van.

Kedvező tájolásának köszönhetően reggeltől estig napfényes, azonban 1. emeleti elhelyezkedésének köszönhetően a nyári hónapokban sem kellemetlenül meleg.

Fenntartása kedvező, minden közmű saját mérővel rendelkezik, így egy jövedelemből is könnyedén kigazdálkodható a havi rezsi.

A társasház tiszta, rendezett, a lakóközösség jó. A közelmúltban került sor az épület belső tereinek (lépcsőházak, folyosók) teljes körű felújítására.

A környezet ellátottsága kitűnő. Óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, kisebb és nagyobb üzletek, bevásárlóközpontok, játszóterek, parkok, éttermek, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek sétatávolságban elérhetőek. A tömegközlekedés szintén remek, az 1 percre megálló 85-ös, 185-ös és 68-as autóbuszokkal pár per utazás a KÖKI metróállomás, de a másik irányban az Örs Vezér tere sincs messze. Éjszakai buszközlekedés is van, ez a 909-es és 968-as járatok formájában áll rendelkezésre, ugyanazon megállóból.

Alexa ZsoltReferencia szám: LK518759

  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020