Eladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteres
69 900 000 Ft
998,6 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteres
69,9 M Ft
998,6 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 620 3023
ReferensFüle Katalin
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 70 négyzetméteres

70 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

70nm-es, felújított polgári lakás eladó a Corvin negyedben!

Csodálatos századfordulós, liftes épület második emeletén található ez a nappali +1 hálós, dupla komfortos, amerikai konyhás, teljes körűen átépített, mai, modern ingatlan.

Maga a ház is nagyon szépen karbantartott, a lakásban pedig minden vezeték cserélve lett, újak a burkolatok, a kültéri illetve beltéri ajtók is, a falak mozgatásával pedig egy jól élhető, tágas terekkel rendelkező otthon született.

A konyhabútor a beépített gépekkel, az előszoba bútor, a mellékhelyiségek szaniterei is mind magas minőséget képviselnek. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval lettek felszerelve.

A két szoba (26nm, 17nm) ablaka a hangulatos Corvin közre néz, ahol kávézók, kis boltok, és természetesen a teret uraló klasszikus mozi üzemel.
A professzionális nyílászáróknak köszönhetően a lakásban teljes a csend, az ablakokat kitárva viszont rögtön belecseppenhetünk az élénk városi forgatagba.

A házból kilépve, szinte minden karnyújtásnyira megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Aki itt él, annak nincs szüksége autóra, tömegközlekedéssel a szélrózsa minden irányába könnyen eljuthat. Az oktatási-, a kulturális-, az egészségügyi intézmények, a szórakozási lehetőségek, a teljesség igénye nélkül, gyalogosan is elérhetőek.

Ha nem szeretne bajlódni a felújítással, idegeskedni a határidők elcsúszásával, válassza ezt a kulcsra kész, tehermentes lakást! Ide csak költözni kell!

Bővebb információért keressen bátran! Rugalmasan nézhető, ne hezitáljon, telefonáljon!

69900000 Ft
Érdeklődni:. Füle Katalin

Referencia szám: LK518766-IT

  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021