Budapest, VIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VIII. kerület cím nincs megadva
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva
54 300 000 Ft
890,2 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva
54,3 M Ft
890,2 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 20 350 1597
ReferensSzilágyi András
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

61 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ZÖLD ENERGIÁS, KÖLTSÉG HATÉKONY LAKÁSOK, A REFORM CITY TÁRSASHÁZBAN. Reform, mint megújulás több nézőpontból is igaz erre az ingatlanra, hiszen a környék, ahol elhelyezkedik, alapvetően folyamatos megújuláson megy keresztül, napról-napra új társasházak jelennek meg, az épület fűtéséről-hűtéséről pedig megújuló energiaforrások gondoskodnak.
A környékre a szép, zöld növényekkel teli, csendes, kis forgalmú utcák, szép épületek, néhol új építésű ingatlanok jellemzőek. Infrastrukturális ellátottsága kiváló, hisz az ideköltözők mindent megtalálnak, amire szükségük lehet. A közelben rengeteg bevásárlási lehetőség, orvos, gyógyszertár, bank, közintézmények, iskolák, óvodák, bölcsődék, egyetemek megtalálhatóak. A sportolni vágyók vagy a szabadtéri kikapcsolódást kereső kis gyermekes családok 5 perc sétával elérhetik a főváros egyik legnagyobb zöld felületét a Népligetet vagy a megújult Orczy-parkot. Az épület akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hisz a közelben több metró-, villamos-, buszmegálló is van, ráadásul éjszakai járatoknak is van megállójuk a közelben.
A földszint + 6 szintes épületet egy több évtizede működő, profi szakértői gárda tervezte, akik mögött már több száz, sikeresen átadott lakás van. Tapasztalatukból adódóan, a modern kor elvárásainak mindenben megfelelő ingatlant terveztek, mely kiválóan illeszkedik a környezetébe, letisztult modern formájával jó érzéssel tölti el a lakóit. Innovatív gépészeti megoldásaiknak köszönhetően a lakások fenntartása rendkívül kedvezően megoldható, ráadásul az ingatlanok hosszú távú értékállósága is biztosított.
Az épület negyedik szintjén található 61,9 nm-es lakás 1 + 2 félszobás elrendezésű, térszerkezete nagyon praktikus, mert a lakáson belül nincsenek kihasználatlan terek, minden szobája külön nyílik. A lakás dupla komfortos kialakítású, nappaliból 4,4 nm-es erkély nyílik. Az innovatív fűtési megoldásoknak köszönhetően a lakáson belül nincsenek fűtőtestek, így jobban bútorozhatóvá vált, ezzel is növelve a teret.
Lakhatási szempontból pedig kevés jobb helyet találni most Budapesten, ahol ilyen jól ötvöződik a nyüzsgő belváros a meghitt, csendes kisvárosias jelleggel. A közelben lévő zöld parkok, a csendes, kis forgalmú utcák, homogén összetételű lakóközösség, kiváló infrastrukturális ellátottság által pedig kiváló választás kis gyermekes családoknak, ahogyan minden korosztály számára egyaránt.
Amennyiben kérdése van vagy további információra van szüksége, keressen bizalommal.
Érd.: Szilágyi András OTP Ingatlanpont

Referencia szám: M140569

  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020