Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
49 990 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
50 M Ft
1 M Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 518 5463
ReferensKéki Mónika
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

49 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Befektetésnek kiadásra kiváló helyen lévő lakás keresi új tulajdonosát !!!

Budapesten a VIII kerület közvetlen az ELTE szomszédságában eladó egy második emeleti 49-nm-es jó állapotú lakás!

Eladásra kínálunk a Palota negyedben, egy második emeleti 49nm-es 1+1/2 szobás felújított ingatlant. A lakás egy rendezett két emeletes nagypolgári házban található, melynek homlokzata, belső folyosó, lépcsőház felújított. A lakás felett lévő tetőt már kicserélték, ezért a beázástól nem kell tartani. 2015-ban az ingatlan teljes körű felújításon esett át, ablakok cserélje és a fűtési rendszer korszerűsítése megtörtént ekkor cserélték a villanyvezetékeket, és a vízvezetékeket. A fűtés gáz cirkó kazánnal történik, mely az emelt rezsi árak mellett sem kell többet fizetni, hiszen bőven belefér a megengedett határértékbe. A bejárati ajtót egy több ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték. A lakáshoz tartozik egy 5 nm-es tároló mely a pincében található száraz helyiség.

Fenntartási költsége alacsony ezért ideális lehet diákok részére, de első lakás keresőknek is ajánlom ezt a nagyon jó helyen lévő lakást. Közös költsége: 17.000 Ft/hó. A közművek fogyasztás alapján fizetendőek, minden közmű külön mérőórával rendelkezik.

Ajánlom fiataloknak, első lakást keresőknek, de hosszú távú kiadásnak is ideális lehet a frekventált elhelyezkedése miatt.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem, keressen, szívesen megmutatom ezt a remek lakást!

Referencia szám: M232313

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023