Eladó lakás, Budapest, Palotanegyed, Mária utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Palotanegyed, Mária utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Palotanegyed, Mária utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Palotanegyed, Mária utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Palotanegyed, Mária utca, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Palotanegyed, Mária utca, 1 szobás
28 200 000 Ft
805,7 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Palotanegyed, Mária utca, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Palotanegyed, Mária utca, 1 szobás
28,2 M Ft
805,7 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 983 4673
ReferensHelli Henrietta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Palotanegyed, Mária utca, 1 szobás

35 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Felújítandó lakás a Lőrinc pap térnél

Budapesten, a VIII. kerületi Palotanegyedben, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem vonzáskörzetében, 4 emeletes lift nélküli, tégla ház első emeletén eladó egy 35 nm-es, 1 szobás, világos, gázkonvektoros fűtésű, polgári típusú lakás.

Az 50 lakásos, 1879-ben épült ház körfolyosós és belső udvarral rendelkezik. Az épület alatt tárolók találhatók, amik lakásonként kiosztásra kerültek.

A lakásba érve egyből a konyhával egybekötött előszobába jutunk, ahonnan megközelíthető a szoba, amelyből külön nyílik a WC- vel egybeépített fürdőszoba. A több, mint 3 méteres belmagasság miatt, a szoba kiválóan galériázható. A gázkonvektoros fűtésű lakás mind műszakilag, mind esztétikailag felújításra szorul, de ha a leendő tulajdonos ezt később akarja megtenni, alapvetően egy tisztasági festést követően költözhető.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető.

A háztól sétatávolságra található a József körúton közlekedő 4-6-os villamos, valamint a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Lőrinc pap tér és a Nemzeti Múzeum. Szintén gyalogosan érhető el a SOTE Baross utcai Gyermekklinika, a Rákóczi tér és a Kálvin tér, így közlekedés szempontjából is kitűnő helyen található.

Az ingatlan kiváló lehet befektetők és egyetemisták részére egyaránt.


Referencia szám: LK516774-IT

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020