Budapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utcaBudapest, VIII. kerület Koszorú utca
Budapest, VIII. kerület Koszorú utca
24 900 000 Ft
803,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest, VIII. kerület Koszorú utca
Budapest, VIII. kerület Koszorú utca
24,9 M Ft
803,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 663 8874
ReferensDudás Márta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület Koszorú utca

31 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szeretne Ön a belvárosban lakni? Most itt a lehetőség! Amit ajánlok, egy ízlésesen, fiatalosan felújított 1. emeleti, 31 nm-es garzon lakás. A kedvező elosztású lakásba lépve azonnal feltűnik, hogy rendkívül világos és napos. 2019-ben teljes körű felújítás történt, ami tartalmazta valamennyi vezeték és cső cseréjét is. A biztonsági bejárati ajtót és a nyílászárókat műanyagra cserélték, így a lakásban teljes a csend. Az előtérből jobbra nyílik a nappali, aminek ablakán kitekintve a belső udvar tárul elénk. A bejárati ajtóból egy piciny, de annál praktikusabb előszobába léphetünk be. Innen balra található az igényes kivitelű, vadi új konyha, szembe pedig a felújított zuhanyzós fürdőszoba, aminek szinte ékessége a téglatest alakú bojler. A konyhától a szobát elválasztó falat a tulajdonos kivette, így egy 23 négyzetméteres jól rendezhető nappali került kialakításra, melyben egy 7 négyzetméteres álló galéria is helyet kapott. Fűtése gázkonvektoros, de 3 éve ez a rendszer is megújult, a fűtés költsége kb. 5.000,- Ft/hó. A kis ékszerdoboz közös költsége 7.000.- Ft, ami már megtakarítást is tartalmaz. A jelenlegi tulajdonos nagyon igényes, aki nagyon vigyáz a környezetére, az otthonára. A társasház és környezete rendezett, a szomszédok egységes közösséget alkotva figyelnek a ház állapotára és rendjére. A lakóközösség csendes és barátságos.
KÖRNYÉK: A környék infrastruktúrája kiváló. Pár perc sétára található orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bölcsőde, óvoda, iskola, állatorvos, Corvin pláza, mozi, konditerem és rengeteg kávézó. Bevásárlási lehetőséget többek között Spar és Lidl kínál.
KINEK AJÁNLOM: Akik szeretik a nyüzsgést, a pörgést, a nagyvárosi életet. Ajánlom továbbá befektetőknek az ingatlan állapota és elhelyezkedése miatt. Jöjjön és nézze meg, hogy megtapasztalhassa a környék és a lakás hangulatát! Bővebb információért keressen elérhetőségeimen!

Referencia szám: LK501251

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020