Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.
Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.
54 900 000 Ft
638,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.
Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.
54,9 M Ft
638,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
magánszemélyGalambos Péter
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, Józsefvárosban, József körút 18.

86 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Közepes állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

TULAJDONOSTÓL!
Tekintse meg személyesen és tegyen ajánlatot. Komoly érdeklődés esetén nyitottan tárgyalok a vételárról.

Budapest egyik legpezsgőbb részén, a Blaha Lujza tér és Rákóczi tér között, tulajdonostól eladó egy 86 nm-es 2 + ½ szobás 2. emeleti téglalakás. Az ingatlan egyik fő értéke a kiváló közlekedés: A 2-es és 4-es metrovonalak, a 4-6 villamos és a 7-es busz is saroknyira van a kaputól. A frekventált nagykörúti elhelyezkedés ellenére csendesnek mondható, mivel ablakai a párhuzamos kisforgalmú utcára, illetve a belső udvarra néznek.

Állapotát tekintve akár azonnal költözhető, de megfontolandó lehet a vásárló igényei szerinti kisebb nagyobb átalakítások elvégzése. 2014-ben kiváló minőségű biztonsági ajtó került beépítésre és az utcafront kivételével az ablakok cseréje is megtörtént korszerű műanyag szerkezetekre. 2018 őszén modern kondenzációs gázkazán (és előírás szerinti kémény) került felszerelésre, amelyről a központi fűtés és a melegvíz előállítás üzemel. A fűtés kifejezetten takarákos, ezt több éves gázfogyasztási adatok támasztják alá.

A 19. század végén épült polgári ház utánozhatatlan hangulata a kapualjtól a kovácsoltvas korlátokig mindenütt érvényesül. Az épület jó karban van, az állagmegóvási és felújítási projektek egymást követik. Az elektromos fogadóberendezés és a kapualj felújítását a villamos gerinchálózat rekonstrukciója követi hamarosan.

A környék lehetőségeit és a városrész hangulatát tekintve, leginkább egyetemistáknak ajánlom, de turisztikai hasznosításra és fiatal családok számára is kitűnő választás.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. A lakás tulajdonosaként várom a vásárlási szándékkal érdeklődők megkeresését.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet
  • parkolás utcán, közterületen
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019