Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
10 500 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
10,5 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0563
ReferensTóth Lovász Tekla
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

10 m2alapterület
fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Mert nem mindig a méret a lényeg!

Ez a lakás mindössze 10 nm-es, de mérete ellenére megvan benne minden, ami kell. Fürdő zuhanyzóval és toalettel. Kis előtér, ahol egy előszoba bútor is elfér. Egy amerikai konyha, illetve a gázt kivezetve, mindamellett, hogy pénzt spórolunk, az amúgy is kis fentartási költségből, több helyet nyerünk, így akár lent is elfér egy kinyitható kanapéágy vagy egy étkező asztal, dolgozó sarok vagy amire szükségünk van. A fűtést meg lehet oldani, egy elektromos konvektorral is, így nem kell gáz átalányt fizetni, csak villanyt, ami mindössze 8-9.000ft/hó, a közös költség pedig KORLÁTLAN VÍZ fogyasztással együtt 6.800ft/hó. A galérián pedig álomra hajthatjuk a fejünket és szekrénynek is van fent hely, így még több pakoló területünk lesz vagy ha lentre rakjuk az ágyat, akkor a teljes galéria részt ’gardróbbá’ alakíthatjuk. Mennyi lehetőség egy ilyen kis lakásban!

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, átlagos állapotú, de kis ráfordítással saját ízlésünkre alakítható.

A környék maximálisan kiszolgálhatja igényeinket, Teleki László téri piac, gyógyszertár, LIDL stb karnyújtásnyira tőlünk.
Villamossal a Blaha Lujza tér 5 perc, ahonnan bárhova eljuthatunk, illetve ott az EuroPeum bevásárló központ is.

Keressen bizalommal, hétvégén is!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

  • Épület emelet: 6.
  • Épület szint: 6. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020