Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás
Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás
46 500 000 Ft
775 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás
Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás
46,5 M Ft
775 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 630 0162
ReferensGregoryan Artur
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Józsefvárosban, 2 szobás

60 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ a VIII. kerületben a Kálvária téren egy teljesen felújított, bútorozott lakás.

A lakásba lépve a mediterrán kövekkel kirakott folyosóról közvetlenül balra nyílik egy rendkívül hangulatos, funkcionálisan remekül kialakított konyha. A konyhában található modern bárpult mind munkafelületnek, mind pedig étkezés tekintetében kiváló.
Tovább haladva balra a fürdőszoba zuhany kabinos, modern járólap és falburkolattal rendelkezik így önmagában is tükrözi a lakás modern hangulatát.
A nappali bejárata spotlámpákkal körbe rakva világítja be a teret. Rendkívül hangulatos világítással tarkítva az egyébként is világos lakást.
A nappaliban rengeteg tér áll rendelkezésre. Két nagy ablak biztosítja a természetes fényt. Az nyílászárók mind korszerű, bukó nyíló, hő-hang szigetelt verziókra lettek cserélve.
A nappaliból nyílik a szintén világos hálószoba, ahol kellő hely van pakolásra és egy hatalmas ágy elhelyezésére.
A környék infrastruktúrája jó, a belváros könnyen megközelíthető. Ezen felül élelmiszerboltok, benzinkút, játszótér is található közvetlen közelben.
A fent leírtakat figyelembe véve kiváló választás lehet mindazoknak, akik modern, azonnal költözhető, kulcsrakész otthont keresnek és ki szeretnék használni az ingatlan frekventáltságát.
A Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal a hét bármely napján!
M204999

Referencia szám: M204999-IT

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021